MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η … «γυναίκα με τα μωβ» που γοητεύει το Instagram

Eρωτηματικά, αλλά και μεγάλη δόση ανυπομονησίας, προκάλεσαν δύο post της ηθοποιού με την εξωτική ομορφιά, Ευαγγελίας Συριοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Monopoli Team
Τι σημαίνει άραγε αυτό το “coming soon” με το οποίο κλείνει το ολιγόλεπτο τρέιλερ που μοιράστηκε η ηθοποιός με τους διαδικτυακούς της φίλους; Είναι σίγουρο πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται, το οποίο ήδη έχει εξάψει την φαντασία του κοινού στα social media…

Στο τρέιλερ βλέπουμε την «Ατζελίνα Τζολί από τα Δωδεκάνησα», όπως είναι γνωστή η Ευαγγελία στον χώρο της υποκριτικής, να φοράει ένα μωβ μακρύ και μεταξωτό φόρεμα, που αγκαλιάζει τέλεια το σώμα της και την κάνει να δείχνει άκρως εντυπωσιακή, βγαλμένη, θα λέγαμε, από κάποια κινηματογραφική ταινία. Προχωράει με το φόρεμα της να στροβιλίζεται, με τα μακριά καστανά μαλλιά της ανάλαφρα, να πέφτουν πάνω στους ώμους της, και την κάμερα να ακολουθεί κάθε βήμα της στον χώρο… Μοναδικός «θεατής» της; Ένας ζωγράφος.

Δείτε το τρέιλερ στο (link).

Καθώς το τρέιλερ παίζει, εμείς διαβάζουμε «Όταν η ομορφιά αγκαλιάζει την Τέχνη, το ταξίδι γίνεται υπέροχο». Τι να σημαίνουν αυτά τα λόγια που περιγράφουν το τρέιλερ; Η Ευαγγελία με το μωβ της φόρεμα τότε, κάθεται και ποζάρει μπροστά στον ζωγράφο… εκείνος πιάνει τα πινέλα του… Κι εκεί καταλαβαίνουμε… Η ομορφιά της Ευαγγελίας, που θυμίζει αερικό βγαλμένο από παραμύθι, συναντά την τέχνη του ζωγράφου… Ίσως πάλι και όχι… Θα δούμε.

Και το μυστήριο συνεχίζεται με την ηθοποιό να κάνει δεύτερη ανάρτηση από τα backstage των γυρισμάτων του τρέιλερ. Στην φωτογραφία αυτή την φορά, φοράει πάλι το μωβ φόρεμα της και ποζάρει στον φακό ιδιαίτερα λαμπερή, τόσο που θυμίζει για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστρια σε χολιγουντιανή ταινία.

suriopoulou kampania lux 2017.jpg

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τι ετοιμάζεται πίσω απ αυτό το ιδιαίτερο βίντεο, που θυμίζει «έργο τέχνης» και που μας κίνησε την περιέργεια. Πολύ σύντομα στις οθόνες μας…

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b