MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Designisthis: το ελληνικό concept store για τους λάτρεις του Design

Το Designisthis είναι ένα concept store που προτείνει ιδιαίτερα πρωτότυπα αντικείμενα σε εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία τιμών αλλά και σχεδιαστικών στυλ. Αν αναζητάτε προϊόντα με προσεγμένο design ή αν ψάχνετε μανιωδώς ποιοτικά και πρωτότυπα δώρα τότε μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε.

Monopoli Team
Πρόκειται για ένα μικρό μουσείο σύγχρονου design: Όλα τα είδη του Designisthis είναι σχεδιασμένα από διακεκριμένους σε παγκόσμιο επίπεδο designers και αρχιτέκτονες, μερικοί από τους οποίους είναι και Έλληνες.

Από ιδιαίτερα έπιπλα έως εξεζητημένα φωτιστικά, είδη κουζίνας, είδη διακόσμησης η ακόμη και αξεσουάρ μόδας, το «αλλόκοτο αυτό κατάστημα» διαθέτει μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα από πρωτότυπες δημιουργίες γνωστών αλλά και ανερχόμενων σχεδιαστών.

Πρόκειται άλλωστε για το μοναδικό ελληνικό ηλεκτρονικό concept store που προσεγγίζει την θεματολογία «βιομηχανικό design» σε όλο της το φάσμα, από ογκώδη έπιπλα, έως μικρά κοσμήματα. Από πού όμως να ξεκινήσεις το ταξίδι της αισθητικής και διακοσμητικής ανανέωσης, ανάμεσα τόσες 1.000ς προϊόντα;

1) Ένας τρόπος είναι να επιμεληθείς την διακόσμηση των άδειων τοίχων του σπιτιού σου και με μικρό κόστος να προσθέσεις προσεγμένες πινελιές. Όπως π.χ. μια όμορφη σύνθεση χρωματιστών ραφιών τοίχου σε σχήμα κάδρου της Γαλλικής εταιρίας Presse Citron.

Presse Citron Shelving Unit
https://www.designisthis.com/el/diakosmisi/rafia

2) Μια άλλη ιδέα είναι να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα με περίτεχνα φωτιστικά. Ένα πρωτότυπο φωτιστικό δεν φωτίζει απλά, μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο, ή ακόμη και η κεντρική ατραξιόν του δωματίου. Εμείς ξεχωρίσαμε το διαχρονικό «όπως μαθαίνουμε» φωτιστικό Jeeves της Αγγλικής Innermost, εμπνευσμένο από τους διάσημους πίνακες του Βέλγου καλλιτέχνη René Magritte.

Jeeves Lamp Innermost

3) Παίξε με τους καθρέφτες: Οι καθρέφτες δίνουν σε οποιανδήποτε χώρο μια ξεχωριστή λάμψη και βάθος, κάνοντας ένα δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Όμως δεν είναι ανάγκη ο καθρέφτης να είναι απλά μια τετράγωνη γυαλιστερή επιφάνεια, μπορεί να είναι και ένας καθρέφτης έργο τέχνης. To Designisthis διαθέτει μια ολόκληρη συλλογή από τέτοιους καθρέφτες που ακροβατούν ανάμεσα στην χρηστικότητα και την τέχνη.

Dissolve Mirror Robba Edition
https://www.designisthis.com/el/diakosmisi/kathreftes

4) Πρόσθεσε στυλ στην κουζίνα σου: Η κουζίνα είναι ένα χώρος που σίγουρα περνάμε όλοι πολλές ώρες της ημέρας. Ειδικά αν πρόκειται για σαλοκουζίνα που την βλέπουν και όλοι οι επισκέπτες σας. Ένα-δύο καθοριστικά στοιχεία μπορούν να κάνουν την διαφορά. Για παράδειγμα αυτή η όμορφη και πρακτική βάση μπουκαλιών κρασιού της Βρετανικής Black+Blum.

WIne Bottle Rack Black Blum
https://www.designisthis.com/el/bash-gia-mpoukalia-krasiou-forminimal

5) Και τέλος κάτι για το σαλόνι, που είναι και ο βασιλιάς στην διακόσμηση ενός σπιτιού. Μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω, όμως ένα γυάλινο τροχήλατο μπαρ όπως το εικονιζόμενο, σχεδιασμένο από τον διάσημο Karim Rashid για την Ιταλική Tonelli Design θα γίνει με απόλυτη βεβαιότητα το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο του χώρου.

Tonelli Bar Trolley Karim Rashid
https://www.designisthis.com/el/trolley-bar-kart-tonelli-design

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε και εσείς στο Designisthis, σίγουρα κάτι όμορφο θα ανακαλύψετε που το ψάχνατε και λείπει από το σπίτι σας, ακόμη και το είχατε συνειδητοποιήσει.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b