
A
A
Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο ‘ENOXEΣ’. Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου. Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους ΜΠΛΕ, τα ηνία στη φωνή, αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.

Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν. Δεκέμβριος του 2016 και οι Μπλε «συναντούν» τη Θεοδοσία Τσάτσου στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των ΜΠΛΕ, που γίνεται το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 1η Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.30
Καλλιτέχνης: Θεοδοσία Τσάτσου, Μπλε
Χώρος: Βεάκειο Θέατρο Πειραιά,Λόφος Προφήτη Ηλία,Πειραιάς
Συμμετέχουν: οι μουσικοί: Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).
Σημεία Προπώλησης: ticketservices.gr, Πανεπιστημίου 39 και τηλεφωνικά στο 2107234567, PUBLIC και ticketspublic.gr, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Ηρώων Πολυτεχνείου 32 (τηλέφωνο: 2104143310)
Τιμή εισιτηρίου: 13€ (ΤΑ 500 πρώτα εισιτήρια της προπώλησης & γενική είσοδος 15€
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Όλα όσα θα κάνουμε την εβδομάδα 18-24 Αυγούστου
Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Το άγνωστο σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης
Hot or Not #180: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Βella Ciao#31: Ο καλλιτέχνης στο μεταίχμιο μεταξύ λογικής και τρέλας
Γιατί οι παρέες γράφουν ιστορία τα καλοκαίρια;
Καλοκαίρι με παιδιά: 5 +1 στέκια για μια τέλεια οικογενειακή έξοδο
Family Weekend: 4 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση