MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ρομάντσο Rooftop - Opening Weekend
author-image Μαρία Γεωργιλάκη
ΠΑΡΤΙ

Ρομάντσο Rooftop | Opening Weekend
Έφτασε επιτέλους το καλοκαίρι. Και καλοκαίρι σημαίνει μουσική, παγωμένη μπύρα, κοκτέιλ και απογεύματα στην ταράτσα. Το Ρομάντσο καλωσορίζει την πιο χαλαρή, ξέγνοιαστη και διασκεδαστική εποχή του χρόνου, με μια σειρά events στην κρυφή, urban ταράτσα του κτηρίου της οδού Αναξαγόρα. Η σεζόν ανοίγει εορταστικά, με ένα ολοκληρωμένο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2017, ένα πάρτι και μια συναυλία. Την πιο ωραία ώρα του Σαββάτου, στήνεται ένα early party, για να χαρούμε το πρώτο από πολλά καλοκαιρινά απογεύματα με τις μουσικές επιλογές των Terra Exotica, Dj Elviss, Paul Bennett, Teranga Beat και Sepho. Και την επόμενη ημέρα, ένα special απογευματινό live με τους Ducktails, James Ferraro και Typhonian Highlife.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ PERFORMANCE

Removement Athens 2017 στο κέντρο της Αθήνας
stoa kairh 2017 athina performance

Το Removement Athens 2017 επιστρέφει ζωντανεύοντας, μέσα από εικαστικές παρεμβάσεις και διαδραστικές performances καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, τρεις στοές του κέντρου της Αθήνας, από 1η έως 30 Ιουνίου 2017. Κεντρικός θεματικός άξονας του Removement Athens 2017 είναι η επανάχρηση και η αναβίωση των ιστοριών που συνοδεύουν τρεις Στοές των Αθηνών: Στοά Καίρη, Στοά Αρσάκη και Στοά Πραξιτέλους. Εικαστικά έργα δημιουργούνται για τις στοές με σκοπό να γίνουν πάλι οι χώροι: τόποι. Στο χάρτη της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν δράσεις ως εστίες έμπνευσης, ως απεικονίσεις της πραγματικότητας και ως φωνές αφύπνισης κι ενθάρρυνσης.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εθνικός Κήπος: ένας μήνας γεμάτος δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους
ethnikos kipos dorean sk

Με 150 μουσικές, θεατρικές εκδηλώσεις αλλά και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους ανοίγει για ένα μήνα ο Εθνικός Κήπος στο κοινό της πόλης. Το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», που πραγματοποιείται από την 1 έως τις 30 Ιουνίου 2017 με ελεύθερη συμμετοχή για όλους στον Εθνικό Κήπο, θα γεμίσει όλες τις μέρες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού με εργαστήρια, γυμναστική, yoga, pilates, μουσική, θέατρο, χορό, ξεναγήσεις, παιχνίδια και κρυμμένους θησαυρούς για όλους. Για να συμμετέχετε στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, αλλά και στα άθλησης & ευεξίας, πρέπει απαραίτητα να κάνετε κράτηση της θέσης σας στο www.opanda.gr.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το Elaiwnas Festival επιστρέφει στην Αθήνα
elaiwnas festival 2017 dorean sk

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Αθήνας, το ElaiΩnas Festival σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, έρχεται για τρίτη χρονιά, από 1η έως 12 Ιουνίου 2017, με μια σειρά απο εκδηλώσεις και δρώμενα, με ελεύθερη είσοδο, στην Ακαδημία του Πλάτωνος και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Το ElaiΩnas Festival σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, επιστρέφει για τρίτη χρονιά παρουσιάζοντας θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, διαλέξεις, προβολές ντοκιμαντέρ και εκθέσεις εμπνευσμένες από την ίδια την ιστορία αυτής της πόλης. Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ πατήστε εδώ.

ΕΚΘΕΣΗ

75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε μια έκθεση με 75 αντικείμενα
ekthesi theatro texnis dorean sk

Η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης, εγκαινιάζεια από 1η Ιουνίου 2017 στο Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ την έκθεση με τίτλο «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – 75 αντικείμενα», μια ξεχωριστή έκθεση με σπάνια αντικείμενα από την ιστορία του Θεάτρου Τέχνης. Στην έκθεση παρουσιάζονται 75 αντικείμενα, με καλλιτεχνική και συναισθηματική αξία, από τη μακρόχρονη πορεία του Θεάτρου Τέχνης, από την ίδρυση του το 1942 από τον Κάρολο Κουν έως σήμερα. Κοστούμια, τμήματα σκηνικών και σκηνικά αξεσουάρ ιστορικών παραστάσεων, όπως οι «Όρνιθες» και οι «Πέρσες», προγράμματα, αφίσες, φωτογραφίες κ.ά, πολλά εκ των οποίων εκτίθενται για πρώτη φορά κι αποτελούν μέρος της θεατρικής ιστορίας του τόπου μας, καθώς έχουν φιλοτεχνηθεί από σημαντικούς συνεργάτες του Θεάτρου Τέχνης.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b