MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Athens Bike Weekend 2017
Το Bike Weekend, η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου της Αθήνας – μια μοναδική εμπειρία για τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης πραγματοποιείται φέτος το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2017. Στόχος της εκδήλωσης, να προσκαλέσει επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν την Αθήνα με το ποδήλατο. Στις δύο ημέρες της εκδήλωσης, οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ποδήλατο με έκθεση ποδηλάτων και αξεσουάρ, δράσεις για το ποδήλατο, βόλτες στην πόλη, παράλληλα events αλλά και – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – έναν διεθνή αγώνα ποδηλασίας!

PILATES

Δωρεάν Ημέρα Pilates στον Εθνικό Κήπο
dorean sk 5 7 may 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Pilates στις 6 Μαΐου, τo Justpilates διοργανώνει και φέτος μια Δωρεάν Ημέρα Pilates στον Εθνικό Κήπο. Θα γίνουν όλες οι ασκήσεις mat, σε δύο τμήματα (αρχάριοι και προχωρημένοι) και το μόνο που θα χρειαστείς είναι η καλή σου διάθεση και το στρωματάκι (mat) σου. Για να πάρετε μέρος και να κλείσετε τη θέση σας στην ημέρα Pilates στον κήπο, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Για να μεταβείτε στην φόρμα πατήστε εδώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων και οι Βιρτουόζοι της Jazz στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
big band megaro dorean sk

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συνεχίζει την μουσική διαδρομή του στον κόσμο της jazz, με συνταξιδιώτες τους λάτρεις του ατμοσφαιρικού αυτού μουσικού είδους. Το επόμενο ταξίδι μέσα από τους διαχρονικούς ήχους της Big Band του Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος». Η Big Band συμπράττει με δύο από τους σημαντικότερους στυλοβάτες της Ελληνικής Jazz σκηνής, τους σαξοφωνίστες Αντώνη Λαδόπουλο και Τάκη Πατερέλη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

All About Cats: Το απόλυτο φεστιβάλ για γάτες επιστρέφει
all about cats festival dorean sk

Στις 6 και 7 Μαΐου στο Helexpo Μαρούσι πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ζωοφιλικό φεστιβάλ “All About Cats”, που αφορά όλες τις γάτες και τους κηδεμόνες τους, με ελεύθερη είσοδο. «Love living with cats». Αγαπάμε να ζούμε με τις γάτες μας. Αυτό είναι το σύνθημα του τρίτου διαδραστικού φεστιβάλ, που είναι αφιερωμένο στην αγάπη για τις γάτες. Η απόλυτη εκδήλωση για τις γάτες επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Helexpo Maroussi, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά σε ένα φεστιβάλ, που έχει σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει τους πάντες κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες.


ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ανθεστήρια 2017: Ο Περικλής Πραβήτας ανοίγει το εργαστήριο του στο κοινό
anthestiria dorean sk may

Ο Περικλής Πραβήτας ανοίγει το εργαστήριο του στο κοινό, κάνοντας τα εγκαίνια στις 5 Μαϊου 2017 στις 20.00 κι έχοντας την έκθεση ανοιχτή στις 6 και 7 Μαϊου από τις 11.00 έως τις 23.00, με είσοδο ελεύθερη για όλους. Ο Περικλής Πραβήτας συστήνεται στο κοινό της Αθήνας, εκθέτωντας τις συνθέσεις του πλάι πλάι με τις σημειώσεις-συνθέσεις που βρίσκονται στα ράφια, λίγο πριν γίνουν και αυτές έργα. Ο χώρος του εργαστηρίου αποτελεί το πλαίσιο στο οποίο δημιουργεί και η παράλληλη έκθεση των έργων με τα υλικά τους, θέτει ένα ερώτημα σχετικά με το τι είναι ολοκληρωμένο και τι όχι.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

FFF4: Piraeus / Heterochronia του Hikaru Fujii
heterochronia fff4 dorean sk

Ένα έργο video art που προσκαλεί τους θεατές να ταξιδέψουν, αισθανόμενοι όλους τους διαφορετικούς χρόνους –το χρόνο της ετερότητας, το χρόνο των ίδιων των θεατών και τον πραγματικό χρόνο που περνάει– να διασταυρώνονται, από τις 2 έως τις 14 Μαΐου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο του Fast Forward Festival 4. Το Piraeus/Heterochronia είναι ένα έργο video art, στο οποίο καταγράφηκαν τέσσερις διάλογοι με τους ανθρώπους εκείνους που ζουν στην περιοχή γύρω από τον πύργο με το ρολόι του Σιλό, δηλαδή της κεντρικής σιταποθήκης στο λιμάνι του Πειραιά.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b