MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεκινά η προπώληση για τις δύο πρώτες παραγωγές της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ

Την Τρίτη 7 Μαρτίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων, για τις δύο πρώτες παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: τα Τοπία, του Μπαλέτου της ΕΛΣ στην Κεντρική Σκηνή – Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και τo Φεστιβάλ Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής στην Εναλλακτική Σκηνή.

Monopoli Team

Οι Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής, οι οποίες θα παρουσιάζονται κάθε χρόνο στην Εναλλακτική Σκηνή, κατά την περίοδο του Πάσχα, απαρτίζονται από εκδηλώσεις με κοινό θεματικό άξονα, αλλά πολύ ευρείες αισθητικές και εννοιολογικές στοχεύσεις.
Από τις 23 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ παρουσιάζει συναυλίες, παραστάσεις μουσικού θεάτρου και performances, αναδεικνύοντας την πολυδιάστατη συμβολή της λατρευτικής μουσικής στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού.

mpaleto els topia 2017 2

Η πρώτη παραγωγή της ΕΛΣ στην Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ, κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας, είναι το σπονδυλωτό τρίπτυχο Τοπία, το οποίο επιχειρεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο στην καλλιτεχνική ταυτότητα του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, φέρνοντας σε δημιουργικό διάλογο διαφορετικά στιλ του νεοκλασικού μπαλέτου.
Ο έως πρότινος διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, διεθνώς αναγνωρισμένος Α’ χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ παρουσιάζει για πρώτη φορά χορογραφία του με το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τίτλο Sarabande. Ο Βρετανός διακεκριμένος χορογράφος Ντάγκλας Λη παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία με τίτλο Fortress, ενώ ο Αντώνης Φωνιαδάκης θα παρουσιάσει τη χορογραφία The Shaker Loops.

mpaleto els topia 2017 3

Η προπώληση πραγματοποιείται:

– στα ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 09.00-21.00)
– στο Θέατρο Ολύμπια (Τρίτη – Κυριακή 09.00-21.00 & Δευτέρα 09.00-16.00) και
– στο www.nationalopera.gr

ΚΠΙΣΝ
Λεωφόρος Συγγρού 364, Καλλιθέα

Πληροφορίες για την πρόσβαση στο ΚΠΙΣΝ, δείτε εδώ

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b