MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend 20-22/01: οι καλύτερες προτάσεις για βόλτες με τα παιδιά

Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές του Σαββατοκύριακου και ένας λόγος παραπάνω να βρούμε τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό διήμερο, με ή χωρίς τους γονείς!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Σαββατοκύριακο 20-22 Ιανουαρίου επιλέγουμε σινεμά, μουσική παράσταση και ξενάγηση σε ένα από τα πιο γνωστά μουσεία του κόσμου!


Ταινία
magia i melissa paidiki tainia weekend

Μάγια η Μέλισσα – Η ταινία

Το παιδικό βιβλίο «Οι περιπέτειες της Μάγια της Μέλισσας», του Γερμανού συγγραφέα Βάλντεμαρ Μπόνσελς, δημοσιεύτηκε το 1912 κι έγινε παγκόσμιο best seller, που έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες. Τη δεκαετία του 1970, η Μάγια η μέλισσα κατέκτησε με τις περιπέτειες της την μικρή οθόνη και προβλήθηκε σε αμέτρητους τηλεοπτικούς σταθμούς ανά τον κόσμο, για να φτάσει μέχρι και σήμερα, να είναι ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπητούς παιδικούς ήρωες. Η ταινία φυσικά είναι βασισμένη στο βιβλίο και περιγράφει τη μικρή αλλά δυναμική Μάγια να έχει μόλις γεννηθεί, αλλά να είναι ένας αληθινός σίφουνας, γεμάτος περιέργεια, που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπακούσει στους κανόνες της κυψέλης…

Μουσική παράσταση
mousika paramuthia megaro family weekend

Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα σε αφήγηση Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Μέγαρο
Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Μουσικά Παραμύθια με την Καμεράτα , Ο Πέτρος και ο Λύκος και η Πρώτη Συναυλία του Αρκούδου Πάντινγκτον» σε αφήγηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη συνοδεία των Μουσικών της Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και τη βραβευμένη αρχιμουσικό Ζωή Ζενιώδη, συνεχίζουν λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για δύο ακόμα παραστάσεις την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Τιμές; 30€, 22€, 15€, 9€ και παιδικό με έκπτωση 30% Φοιτητές, ΑΜΕΑ, Άνεργοι και άνω των 65 ετών 8€
Πότε; Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στις 15:00 και 18:00
Που; Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ψηφιακή περιήγηση
psifiaki bolta mouseio ellinikis paidikis texnis 2017

Ψηφιακή βόλτα σε γνωστά μουσεία της Ευρώπης στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σας καλεί στη δεύτερη ψηφιακή βόλτα για οικογένειες και παιδιά στην Εθνική Πινακοθήκη Λονδίνου, μέσα απ΄την καρδιά της Πλάκας! Μέσα απ’ την εικονική ξενάγηση στη διάσημη πινακοθήκη, παιδιά και γονείς μαθαίνουν να παρατηρούν, γνωρίζουν ζωγραφικές καλλιτεχνικές σχολές και δημιουργούν τα δικά τους εικαστικά έργα. Αφορμή, ο πίνακας «Τα παιδιά της οικογένειας Γκράχαμ» του Άγγλου ζωγράφου και γελοιογράφου, Ουίλλιαμ Χόγκαρθ (William Hogarth).

Τιμές; 
Για παιδιά 4 -6 ετών & γονέα: 11.00 – 12.20 | Συμμετοχή για 1 παιδί και 1 ενήλικα: 17 € | Συμμετοχή για 2 παιδιά και 1 ενήλικα: 22 €, Για παιδιά 5 – 8 ετών: 12.40 – 14.00 | Συμμετοχή για ένα παιδί: 12 € | 10% έκπτωση για τα αδέρφια
Πότε; 
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017
Που; Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9, Αθήνα

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b