MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Night Manager: Η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά στην μικρή οθόνη

Η βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες και 2 Emmy και βασισμένη σε ομώνυμο βιβλίο του Τζον Λε Καρέ σειράς “The Night Manager”, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22.00, στο SundanceTV, που προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Πρωταγωνιστεί ο Τομ Χίντλστον (The Avengers, Thor, High-Rise) στον ρόλο του Τζόναθαν Πάιν, πρώην στρατιωτικού με θητεία στο Ιράκ, ο οποίος έχει πλέον αποσυρθεί και εργάζεται ως υπεύθυνος νυχτερινής βάρδιας σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στο Κάιρο. Όταν μία από τις ενοίκους του ξενοδοχείου του εμπιστεύεται απόρρητα έγγραφα που σχετίζονται με εμπόριο όπλων και στη συνέχεια δολοφονείται, ο Πάιν αποφασίζει να κυνηγήσει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από την υπόθεση, τον Βρετανό επιχειρηματία Ρίτσαρντ Ρόπερ.

Στον ρόλο του Ρόπερ βρίσκεται ο 2 φόρες βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Χιού Λόρι (House MD, Veep, Tomorrowland). Στη σειρά παίζουν επίσης η Ολίβια Κόλμαν (Broadchurch, Ο Αστακός), η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι (U.N.K.L.E., Everest) και ο Τομ Χολάντερ (Rev., About Time). Τη σκηνοθεσία του The Night Manager υπογράφει η Δανή Σούζαν Μπίερ (In a Better World, After the Wedding).

the night manager ote tv cover 2

Το The Night Manager έκανε την έκπληξη στην 74η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, καθώς απέσπασε τα περισσότερα βραβεία στην κατηγορία της τηλεόρασης: Α’ Ανδρικού ρόλου σε Τηλεταινία ή Μίνι Σειρά για τον Τομ Χίντλστον, Β’ Ανδρικού ρόλου για τον Χιού Λόρι και Β’ Γυναικείου ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν.

Ο Adam Sisman, βιογράφος του le Carré’s, έγραψε στη βρετανική καθημερινή εφημερίδα “The Daily Telegraph”, “Είναι πάνω από 20 χρόνια που δημοσιεύθηκε αυτό το μυθιστόρημα, και σε αυτό το διάστημα δύο κινηματογραφικές εταιρίες έχουν προσπαθήσει και απέτυχαν να το προσαρμόσουν, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ήταν αδύνατο να συμπιεστεί σε δύο ώρες. Αλλά αυτή η εξάωρη τηλεοπτική προσαρμογή είναι αρκετά μεγάλη για να δώσει την πρωτότυπη διάρκειά της“. Και πρόσθεσε: “Και ενώ ο Hugh Laurie αποτελεί έκπληξη όσον αφορά την επιλογή για να παίξει “τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο”, δεσπόζει στην οθόνη ως ένας φρικτά πειστικός κακοποιός”.

the night manager ote tv cover

Το SundanceTV μεταδίδεται -σε υψηλή ευκρίνεια- μόνο στην COSMOTE TV. Το κανάλι είναι διαθέσιμο και στο COSMOTE TV GO και το COSMOTE REPLAY TV μέσω της hybrid υπηρεσίας.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b