Monopoli Team
30.12.2016
A
A
Ο Tonino Cartone, γνωστός και ως “επαναστάτης” Βάσκος τραγουδιστής της ζωής και του έρωτα όπως έχει χαρακτηριστεί, «παντρεύει» τη σύγχρονη λαϊκή μουσική του δρόμου με έντονη την επιρροή της Ιταλίας και άλλους έθνικ ήχους δημιουργώντας ένα κλίμα μουσικής “ευφορίας”.
Μαζί του θα συναντηθούν οι Locomondo, οι οποίοι μετρούν ήδη 13 χρόνια σταθερής πορείας και είναι πάντα έτοιμοι ανεβαίνοντας στη σκηνή να μετατρέψουν τον κόσμο σε μία τεράστια παρέα που την ενώνει ο χορός και η χαρά, το τραγούδι και τα χαμόγελα, επιφυλάσσοντας έναν Special Guest Έκπληξη!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 21.00
Χώρος: Διογένης Studio Λεωφ. Συγγρού 259 | Τηλέφωνο: 210 9425754
Σημεία Προπώλησης: Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, Καταστήματα Cosmote, http:// http://buy.tickethour.com/ , http://www.diogenis.com/
Τιμή εισιτηρίου: A' Ζώνη: 30€, καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό), Β' Ζώνη: 25€,καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό), Γ' ΖΩΝΗ: 20€, καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (10€ το ποτό), Δ' ΖΩΝΗ: 10€, ορθίων - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό), 2 ΘΕΩΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ: 20€, καθήμενοι - εισιτήριο θέασης (5€ το ποτό)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωκοινοβούλιο: «3.500 παιδιά κάθε μήνα θύματα κακοποίησης στο διαδίκτυο- Τα παιδιά μας θα σκεφτούμε, όχι τις πλατφόρμες»
- Βραβεία Lux: Οι υποψήφιες ταινίες και φέτος στο Kino Athens – με δωρεάν είσοδο
- Σωσμένος: Εκ νέου αναβολή πρεμιέρας για την Ομάδα Cartel – Ποιες παραστάσεις ακυρώνονται
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ελεονώρα Μελέτη στο Ευρωκοινοβούλιο: «3.500 παιδιά κάθε μήνα θύματα κακοποίησης στο διαδίκτυο- Τα παιδιά μας θα σκεφτούμε, όχι τις πλατφόρμες»
Βραβεία Lux: Οι υποψήφιες ταινίες και φέτος στο Kino Athens – με δωρεάν είσοδο
Σωσμένος: Εκ νέου αναβολή πρεμιέρας για την Ομάδα Cartel – Ποιες παραστάσεις ακυρώνονται
Τα θρυλικά soundtrack του Ennio Morricone “ζωντανεύουν” στο Christmas Theater
Borderline Festival 2026: Το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης επιστρέφει στο Onassis Ready
HELL και MRI: Δύο τραγούδια μάς δίνουν μία πρώτη γεύση από τον δίσκο της Irene Skylakaki
WOW Athens 2026: Οι εκθέσεις και οι περφόρμανς του φεστιβάλ που δίνουν φωνή στην έμφυλη εμπειρία
Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης: Στις 10 κορυφαίες «πρακτικές πολιτιστικής κληρονομιάς» του European Heritage Hub
Το Kino Athens ανοίγει αυλαία: Μια τολμηρή και πολύχρωμη γιορτή της παγκόσμιας αφήγησης
Έφτασε στο Μεσολόγγι ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά