MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστούγεννα στην TV: 5 κορυφαίες ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Τα Χριστούγεννα για τους συνδρομητές της COSMOTE TV επιφυλάσσουν κινηματογραφικές εκπλήξεις. Παρακάτω οι top 5 επιλογές για το 3ήμερο 24-26 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Creed: Η γέννηση ενός θρύλου (2015)
Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ο Adonis Johnson (Michael B. Jordan) δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του και παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Apollo Creed, ο οποίος έσβησε πάνω στο ρινγκ πριν από τη γέννηση του. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του. Σε μια απόφαση ζωής να αλλάξει μια για πάντα το προκαθορισμένο μέλλον του, ο καβγατζής και απροσάρμοστος Adonis αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια για να συναντήσει τον Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ζητώντας του να αναλάβει την προπόνηση του. Ο παλαίμαχος παγκόσμιος πρωταθλητής γίνεται προπονητής και μέντορας του γιου του φίλου και πρώην αντιπάλου του, Apollo Creed.
Σκηνοθεσία: Ryan Coogler (Μία Στάση Πριν το Τέλος)
Παίζουν: Michael B. Jordan (Chronicle, Fantastic Four), Sylvester Stallone (Rocky, Rambo, Οι Αναλώσιμοι), Tessa Thompson (When a Stranger Calls, Selma)
H ερμηνεία του Stallone του χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα, ενώ ο ίδιος ήταν υποψήφιος και για Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου.

Everest (2015) 
Kυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 16.30, COSMOTE CINEMA 1HD
231216everest
Δύο ορειβατικές ομάδες με επικεφαλής τους Ρομπ Χολ, (Jason Clarke) και Σκοτ Φίσερ (Jake Gyllenhaal) προσπαθούν να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή στο Έβερεστ. Άνθρωποι από όλο τον πλανήτη, εκπαιδευμένοι για μήνες σε σκληρές συνθήκες ώστε να μπορούν να τα βγάλουν πέρα όταν το θηριώδες βουνό «δείξει τα δόντια του», δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όρια τους σε μια αναμέτρηση με τη Φύση.
Σκηνοθεσία: Baltasar Kormákur
Πρωταγωνιστούν: Jason Clarke (O πλανήτης των πιθήκων, O υπέροχος Γκάτσμπυ), Jake Gyllenhaal (Αριστερόχειρας, Donnie Darko), Keira Knightley (Το παιχνίδι της Μίμησης, Οι πειρατές της Καραϊβικής)

Γαμπρός της Συμφοράς (2000)
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 22.50, COSMOTE CINEMA 1HD
meettheparents231216
Ο Γκρεγκ (Ben Stiller) γνωρίζει τους γονείς της κοπέλας του πριν της κάνει πρόταση γάμου, αλλά ο πατέρας της (Robert De Niro), ένας στριμμένος, ψυχωτικός πρώην πράκτορας της CIA, γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης του. 
Σκηνοθεσία: Jay Roach
Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller (Zoolander), Robert De Niro (Goodfellas, Ο Ταξιτζής), Teri Polο
Ο De Niro ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του.

Νοτιάς (2016)
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 17.30, COSMOTE CINEMA 1HD
notias231216
H ιστορία του Σταύρου (Γιάννης Νιάρρος), οι πρώτες του ερωτικές ανησυχίες, ο τρόπος που του αρέσει να διηγείται τις ιστορίες του. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, στην Ελλάδα του ’60 και του ’70, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.
Σκηνοθεσία: Τάσος Μπουλμέτης
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καλλιμάνη, Γιάννης Νιάρρος, Θέμη Πάνου, Ταξιάρχης Χάνος, Μελισσάνθη Μάχουτ

A Gift Wrapped Christmas (2015)
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 22.00 (COSMOTE CINEMA 2HD)
agiftwrappedchristmas211216

Ο καινούργιος πελάτης της Γκουέν (Meredith Hagner), μιας προσωπικού συμβούλου αγορών, είναι ο Τσάρλι (Travis Milne), ένας εθισμένος στη δουλειά, χωρισμένος πατέρας. Όταν η Γκουέν γνωρίζει τον 8χρονο γιό του Τσάρλι, εκλπήσσεται δυσάρεστα από το πόσο λίγο χρόνο περνάει ο πατέρας του με αυτόν. Αποφασισμένη να κάνει τον Τσάρλι να εκτιμήσει την οικογένειά του, η Γκουέν αποφασίζει να αναλάβει τη “χριστουγεννιάτικη αποστολή” να τον πείσει να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Όσο περισσότερο πλησιάζει τον Τσάρλι και το γιό του, η ίδια ανακαλύπτει τι θέλει εκείνη για τις γιορτές. 
Σκηνοθεσία: Lee Friedlander
Πρωταγωνιστούν: Meredith Hagner (Veep, Irrational Man), Travis Milne, Anna Van Hooft

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b