MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μουσική, sex και ίντριγκες στη “Ζουγκλα” της Νέας Υόρκης

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην COSMOTE TV ο τρίτος κύκλος της συναρπαστικής σειράς Mozart in the Jungle.

Monopoli Team

To Mozart In The Jungle είναι μια δραματική κομεντί που εξελίσσεται κυρίως στα παρασκήνια της New York Symphony, όπου η καλλιτεχνική αφοσίωση και η δημιουργικότητα συγκρούονται με τα παιχνίδια του μυαλού, τις πολιτικές, και τα ένστικτα επιβίωσης.

Με βάση τα απομνημονεύματα της Blair Tindall, η σειρά είναι ιδωμένη μέσα από τα μάτια μιας νεαρής ομποΐστα, της Hailey, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει σ’ ένα περιβάλλον που κατακλύζεται από τους εγωισμούς και τις εκκεντρικότητες μιας παγκοσμίου φήμης ορχήστρας. Παράλληλα να διαχειριστεί τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα τους νεαρού μαέστρου Rodrigo, οι φιλοδοξίες του οποίου απειλούν τιεί τα σχέδια των βετεράνων της ορχήστρας. Η παλιά φρουρά εκπροσωπείται από τον Thomas, τον απρόθυμα απερχόμενο μαέστρο, και την Gloria, την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, οι οποίοι αναρωτιούνται τι έπραξαν.

bernal61216
Gael Garcia Bernal

Σκηνοθεσία: Patricia Rozema (Into The Forest, Mansfield Park)
Σενάριο: Alex Timbers, Roman Coppola (Moonrise Kingdom, The Darjeeling Limited), Jason Schwartzman (The Darjeeling Limited), Paul Weitz (Being Flynn, About A Boy, Antz)
Παίζουν: Lola Kirke (Gone Girl), Gael Garcia Bernal (No, The Limits Of Control, Mammoth, Babel), Safrron Burrows (the Bank Job, Dangerous Parking, Miss Julie, Deep Blue Sea), Hannah Dune (5 Flights Up, Frances Ha), Malcolm McDowell (How to Make Love Like an Englishman, The Artist, The Company, The Passage, Voyage Of The Damned, A Clockwork Orange). Στη σειρά εμφανίζεται και η Monica Bellucci.

lolakirke61216
Lola Kirke

Η σειρά έχει βραβευθεί με δύο Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στην κατηγορία Κωμωδία η Μιούζικαλ και καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Gael Garcia Bernal στην ίδια κατηγορία, καθώς και με Βραβείο Emmy για τη μίξη ήχου.

Trivia

  • Ο νόμος για τους ενοικιαστές στη Νέα Υόρκη επιτρέπει την εξάσκηση ενός μουσικού οργάνου από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Αρκετές φορές, σωματεία που υποστηρίζουν τον/την μουσικό, παρεμβαίνουν προκειμένου να του/της εξασφαλίσουν το δικαίωμα να εξασκείται στο σπίτι περισσότερες ώρες.
  • Η Saffron Burrows με τον Malcolm McDowell έχουν εμφανιστεί ξανά μαζί στην ταινία Gangster No.1 (2000).

H σειρά θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00 στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ajo11l1TI0Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b