MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Mr Turner “ζωγραφίζει” στην TV

Μια αριστουργηματική ταινία εποχής, αφιερωμένη στο ζωή και το έργο του σημαντικού βρεταννού ζωγράφου Joseph Mallord William Turner, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 29/11, στις 22.00, στο κανάλι COSMOTE CINEMA 2HD.

Monopoli Team

Με την εξαιρετική βιογραφική ταινία “Ο κύριος Τέρνερ”, υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, ο Βρετανός σκηνοθέτης Μάικ Λι, επιστρέφει στα βιογραφικά δράματα εποχής.

Η ταινία εξιστορεί την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής του μεγάλου ζωγράφου, από το 1825, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις Κάτω Χώρες, μέχρι και τον θάνατό του, το 1851. Εστιάζει στα χαρακτηριστικά του απίστευτα ενστικτώδη, συναισθηματικά και διανοητικά αυτοδίδακτου εκκεντρικού δημιουργού, καθώς επίσης και στη σχέση του ζωγράφου του Ρομαντισμού με τη βρετανική αριστοκρατία.

mrturner1

Η εποχή του Τέρνερ αποτυπώνεται με υψηλή ακρίβεια στην ταινία, με έναν άψογο εικαστικά τρόπο. Ο Timothy Spallο,  οποίος για αυτό το ρολο κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο φεστιβάλ Καννών, ενσαρκώνει εντυπωσιακά πειστικά τον διάσημο ζωγράφο σε μια γενικότερα απολύτως ρεαλιστική ταινία.

Οι διάλογοι συνεισφέρουν ιδιαίτερα στο να αποδώσουν την εποχή, αναδεικνύοντας  το ιδιαίτερο πνεύμα της εποχής των μέσων του 19ου αιώνα στην Αγγλία. Τα κοστούμια εποχής και τα σκηνικά συμπληρώνουν με ακρίβεια το σύνολο.

mrturner2

Πρωταγωνιστούν: Timothy Spall (Sweeney Todd: O Φονικός κουρέας της οδού Φλιτ, Ο Χάρι Πότερ και το κύπελλο της φωτιάς), Paul Jesson (All or Nothing), Dorothy Atkinson (Housewife, 49)

mrturner4

Θυμίζουμε ότι με την νέα υπηρεσία COSMOTE TV PLUS οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους, όποτε θέλουν και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, μία συλλογή από ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY για απολαύσουν κάθε στιγμή.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/7GKlo2xWvuI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b