MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Adele αποκαλύπτει τη μάχη της με την κατάθλιψη

H Adele σε συνέντευξη της στο Vanity Fair δήλωσε τη δυσαρέσκεια της στο να βρίσκεται σε περιοδεία και μίλησε για την μάχη της με την κατάθλιψη.

Monopoli Team

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως θα ήταν χαρούμενη αν δεν βρισκόταν ξανά σε περιοδεία σε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε ανοικτά για την “σκοτεινή της πλευρά“. Δήλωσε πως της αρέσει ακόμα να κάνει μουσική, αλλά δε θα την πείραζε να μην ακούσει χειροκροτήματα ξανά και πως ο λόγος για τον οποίο περιοδεύει δεν είναι τα λεφτά.

 Η 10 φορές βραβευμένη με Grammy μουσικός, μίλησε για το θάνατο του παππού τους όταν ήταν μικρή, για τον τρόπο που την επηρέασε και την οδήγησε σε κατάθλιψη, για το ότι ακολούθησε θεραπεία αλλά και για την επιλόχειο κατάθλιψη της μετά την γέννηση του γιου της, Angelo.

adele211116

“Έχω μια πολύ σκοτεινή πλευρά. Είμαι επιρρεπής στην κατάθλιψη. Μπορώ να γλιστρήσω σε αυτή εύκολα.” … “Ξεκινήσε όταν ο παππούς μου πέθανε όταν ήμουν 10 χρονών και ενώ δεν έχω αυτοκτονικές σκέψεις, έχω βρεθεί αρκετό καιρό σε θεραπεία.” … “Το αίσθημα αυτό ξαναγύρισε όταν γέννησα το γιο μου”… “Αισθάνθηκα ανεπαρκής και ότι έκανα την πιο λανθασμένη απόφαση της ζωής μου” ήταν τα λόγια της μεταξύ άλλων.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b