MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
09
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη με συμμετοχή του Ψαραντώνη

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, μία νεαρή ερμηνεύτρια που έχει να δώσει πολλά στο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζει το ολοκαίνουριο κομμάτι της με τίτλο “Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω”. Συμμετέχει ο Ψαραντώνης φωνητικά αλλά και με τη λύρα του.

Monopoli Team

Πριν δύο χρόνια η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφόρησε το πρώτo της άλμπουμ με τίτλο “Λαβύρινθοι” στο οποίο συμμετείχε και ο Μπάμπης Στόκας. Η νέα δουλειά της ερμηνεύτριας – τραγουδοποιού, σε μουσική και στίχους της ίδιας, αναδεικνύει μια πιο δυναμική πλευρά της. 

pavlinavoulgaraki191016

Η ίδια δηλώνει επηρεασμένη από την κρητική μουσική αλλά και γενικότερα από την παραδοσιακή ελληνική μουσική, μιας και ο ρυθμός του κομματιού θυμίζει Καλαματιανό. Η μουσική και το στυλ της όμως πάει ένα βήμα παραπέρα μιας και δηλώνει επίσης επηρεασμένη από gipsy και indie-rock καλλιτέχνες όπως η Florence Welch, από τους Florence and the Machine. Στους στίχους παρακολουθούμε μία κοπέλα που δίνει έναν αγώνα προκειμένου να φύγει από μία δύσκολη κατάσταση. Οι στίχοι είναι βιωματικοί. “Οτιδήποτε γράφω πρέπει να μου συμβαίνει ή να μου έχει συμβεί, συνήθως πρέπει να συμβαίνει και τώρα”, δηλώνει σε συνέντευξη της, που δημοσίευσε η δισκογραφική της, Cobalt Music. “Φυσικά και είναι δική μου ιστορία”, πρόσθεσε, αναφερόμενη στο νέο κομμάτι της.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/oyw9-XoSif4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Με τον νέο του δίσκο, το Παιδί Τραύμα σού δίνει “Δεύτερη Ζωή” – Θα τη ζήσεις;
Μουσικά Νέα
Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής σε ένα χριστουγεννιάτικο τουρ σε 5 πόλεις
Έξοδος
Σε ποιες μουσικές σκηνές θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν;
Μουσικά Νέα
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Δραστηριότητες
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη
Μουσικά Νέα
Ο Γιώργος Μπαλατσινος καλλιτεχνικός διευθυντής της ιταλικής Istituzione Sinfonica Abruzzese
Μουσικά Νέα
Οι CHÓRES συναντούν την Εθνική Νεανική Γυναικεία Χορωδία της Ολλανδίας στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Μουσικά Νέα
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντιούνται επί σκηνής στο VOX
Μουσικά Νέα
Από την καρδιά της Σαχάρας στην Αθήνα: Οι Tinariwen για μια μοναδική συναυλία στο Floyd
Μουσικά Νέα
Οι Foreigner για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Όλες οι λεπτομέρειες για την προπωληση
Cine News
ΛΕΞ και Kepler is Free ένωσαν δυνάμεις για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Οικονομίδη – Δες το video clip
Εκδηλώσεις
Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου: Νέα σεζόν με 98 εκδηλώσεις