MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zoolander 2: η επιστροφή του πιο ανατρεπτικού fashion icon

Το σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας Zoolander, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 1HD.

Monopoli Team

Την τελευταία φορά που είχαμε δει τα μοντέλα Ντέρεκ (Ben Stiller) και Χάνσελ (Owen Wilson) απασχολούνταν στο “Κέντρο του Ντέρεκ Ζουλάντερ για Παιδιά που Δεν Διαβάζουν Καλά και Θέλουν να Μάθουν να Κάνουν Κι Άλλα Πράγματα Εξίσου Καλά”, ενώ ο Μουγκάτου (Will Ferrell) ήταν φυλακή.

Μια απρόσμενη καταστροφή όμως πλήττει το Κέντρο και το ντουέτο εξαναγκάζεται να ζήσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται.

zool41016

Δεκαπέντε χρόνια μετά βρίσκουμε τους Ντέρεκ και Χάνσελ να ζουν απομονωμένοι, ακόμα κι ο ένας από τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν καθένας τους λαμβάνει μια ειδική πρόσκληση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο ντεφιλέ μόδας που θα λάβει χώρα στη Ρώμη, δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της παλιάς λάμψης που είχε η ζωή τους.

Η ταινία σατιρίζει ανελέητα τον κόσμο της πασαρέλας και του μόντελινγκ ενώ στο φινάλε βλέπουμε όλη την αφρόκρεμα του fashion star system –από Valentino και Hilfinger μέχρι την Anna Wintour, να υποδύονται τους εαυτούς τους- να παρελαύνει μπροστά από την κάμερα! 

zooland41016

Σκηνοθεσία: Ben Stiller
Παίζουν: Ben Stiller (Zoolander 1, Μια Νύχτα στο Μουσείο), Owen Wilson (Μεσάνυχτα στο Παρίσι, Wedding Crushers), Penélope Cruz (Πειρατές της Καραϊβικής, Γύρνα Πίσω)

Trivia: Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία της ταινίας έγινε σε ένα σόου μόδας όπου ο Ben Stiller και ο Owen Wilson περπάτησαν στην πασαρέλα ως οι χαρακτήρες τους, Zoolander και Hansel.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b