MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο μπαμπάς γύρισε για… μια βραδιά γέλιου

Mετά την επιτυχημένη τους συνεργασία στην ταινία «Μπάτσοι από τον Πάγκο», οι Mark Wahlberg και Will Ferrell ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Η ταινία “Γύρισε ο Μπαμπάς” (Daddy’s Home) έρχεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 1HD.

Monopoli Team

O Μπραντ (Will Ferrell) είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μόνο που τα παιδιά δεν είναι δικά του. Εκείνος είναι ο πατριός που προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά ως πατέρας. Όταν ο Ντάστι (Mark Wahlberg) ο μηχανόβιος βιολογικός τους πατέρας έρχεται για επίσκεψη στην πόλη, οι δύο μπαμπάδες μπαίνουν σε κόντρα αθέμιτου ανταγωνισμού, προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος. 

Αγχωτικός, υπερπροστατευτικός και ανασφαλής ο Ferrell βλέπει τους μεγαλύτερους εφιάλτες του να αποκτούν σάρκα και οστά (εκείνα του πάντα σε φόρμα και καλογυμνασμένου Wahlberg) όταν ο σούπερ κουλ βιολογικός πατέρας των παιδιών του εμφανίζεται στην πόρτα του σπιτιού του! Η αντιπαράθεση των δύο διαφορετικών αντρών δεν είναι απλώς η σύγκρουση δύο ξένων κόσμων. Είναι η μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό αλλά δύσκολα θα ξεχωρίσετε ποιος αντιπροσωπεύει ποιο.

wahlbergferrell41016

O ξεκαρδιστικός Will Ferrell με τον χαμελεοντικά ταλαντούχο Mark Wahlberg στη μεγάλη οθόνη.

O Ferrell έχει προταθεί δύο φορές για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στις ταινίες Stranger Than Fiction και The Producers. O Wahlberg έχει υπάρξει επίσης δύο φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, αλλά και δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ. Είναι ένα αποδεδειγμένα πετυχημένο δίδυμο, μετά την απήχηση που είχε η προηγούμενη ταινία που πρωταγωνίστησαν μαζί, “Μπάτσοι από τον Πάγκο”. 

ferrel41016

Σκηνοθεσία: Sean Anders
Παίζουν: Will Ferrell (Anchorman, Zoolander 2), Mark Wahlberg (The Fighter, Prisoners), Linda Cardellini (ER, Avengers: Age of Ultron)

Trivia

  • Σε μία σκηνή ο χαρακτήρας του Will Ferrell χτυπάει μία τσιρλίντερ με μία μπάλα του μπάσκετ. Η σκηνή αυτή γυρίστηκε στο ημίχρονο ενός πραγματικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των Pelicans και των Lakers στη Νέα Ορλεάνη.  Βίντεο σχετικά με το περιστατικό αυτό γρήγορα γέμισαν site όπως το Youtube και το Vine. 
  • Ο Vince Vaughn ήταν αρχικά υποψήφιος για το ρόλο που τελικά δόθηκε στον Mark Wahlberg.


Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b