MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Hooten & the Lady: επιστροφή στην κλασική περιπέτεια!

Η ολοκαίνουργια σειρά, Hooten & The Lady είναι μια φιλόδοξη, πρωτότυπη, χαρούμενη περιπέτεια γεμάτη με πολύχρωμους χαρακτήρες και θεαματικές τοποθεσίες. Οσοι νοσταλγείτε τις γνήσιες περιπέτειες του Indiana Jones, αυτή η σειρά θα σας ενθουσιάσει!Η σειρά κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00, στο OTE Cinema 4HD.

Monopoli Team
O Hooten είναι ένας αεικίνητος Αμερικανός, με την φήμη του τυχοδιώκτη, που είναι σε θέση να εντοπίσει αντικείμενα, θησαυρούς και γενικά οτιδήποτε αξίας που αναζητούν ιδιώτες συλλέκτες. Κανείς δεν ξέρει από πού προέρχεται, τι ήταν πριν, τι σκοπεύει για το αύριο, ή ακόμα και το όνομά του.

Αλλά αυτός είναι πολυμήχανος, πνευματώδης, και αμείλικτος στην επιδίωξη του για σπάνια και όμορφα πράγματα. Έχει φίλους – και εχθρούς – σε όλο τον κόσμο, κυρίως σε άθλια μπαρ και θανατηφόρες τρύπες για ποτό, αλλά μερικές φορές εκπλήσσει. Έχει, περιέργως, πολύ καλές σχέσεις με μια καλόγρια… Όπως η ιστορία του εξελίσσεται, θα μάθουμε ότι ο Hooten επιφυλάσσει περισσότερα από ότι βλέπει κανείς με την πρώτη ματιά. Είναι ένας άνθρωπος με ένα πραγματικά σκοτεινό παρελθόν που απλά δεν θα μείνει θαμμένο …

hootenandthelady37916

Η Alex είχε ανατραφεί με τον συνήθη τρόπο των αριστοκρατών. Ο κύριος και η κυρία Lindo-Parker την έστειλαν σε οικοτροφείο όσο το δυνατόν νωρίτερα. Αυτό την έκανε να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και στις ικανότητες της. Η Alex διακρίθηκε στην Οξφόρδη, όπου πήρε πτυχίο Κλασικών Σπουδών και Αρχαίας Ιστορίας, και μετά από μεταπτυχιακό στην Αρχαιολογία, εξασφάλισε μια πολυπόθητη θέση στο Βρετανικό Μουσείο. Είχε τη δουλειά των ονείρων της, αλλά ήθελε περισσότερη δράση… Ήταν πάντα ένα καλό κορίτσι, αλλά κάτω από την επιφάνεια θα βρείτε περισσότερο από έναν υπαινιγμό του επαναστατικότητας και περιπλάνησης.

Η συνάντηση με τον Hooten πυροδοτεί την αγάπη της για εξερεύνηση και ανακάλυψη, κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στον Ed, τον όμορφο κτηνίατρο με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένη. Καθώς ξεκινάει την περιπέτεια αρχίζει να παίρνει συνεχώς αυξανόμενα ρίσκα, τόσο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

hootenandthelady79161

H σειρά δημιουργεί τάσεις φυγής, οδηγώντας τους χαρακτήρες σε περιπέτειες σε ζούγκλες, ερήμους, υπόγειες πόλεις και αρχαίους ναούς. Στα πιο σκοτεινά μέρη του Αμαζονίου, η επιμελής και πάντα ενθουσιώδης κυρία Alex Lindo-Parker, στην πρώτη αποστολή της για το Βρετανικό Μουσείο πέφτει πάνω στον Hooten, έναν τραχύ, αδιάλλακτο Αμερικανό κυνηγό θησαυρών σε αναζήτηση χρυσού και περιστασιακή γοητεία. Δεν τα πηγαίνουν αμέσως καλά, αλλά η απειλή του επικείμενου θανάτου τους κρατά μαζί.

Χωρίς να προλάβουν να το καταλάβουν θα πέσουν από τα βουνά και έξω από ελικόπτερα, θα περάσουν μέσα από ερήμους με καμήλες, ανακαλύπτοντας κρυμμένους ναούς και μυθικούς θησαυρούς, θα βρουν και θα χάσουν επίσης το El Dorado, τη μυθική πόλη του χρυσού. Η Alex αρχίζει να αναγνωρίζει την αξία του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον βρίσκει λιγότερο εξοργιστικό και o Hooten πάρα το ότι εργάζεται για Βρετανικό Μουσείο δεν θα είναι πολύ ειλικρινής. Με τη λαμπρή υποστήριξη των συναδέλφων της Alex, Ella και Clive και τους πόρους του Βρετανικού Μουσείου, ταξιδεύουν τον κόσμο. Μπορούν να τσακώνονται αλλά μαζί έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να τα καταφέρουν και να κάνουν ένα απίστευτο ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Justin Molotnikov, Daniel O’Hara, Colin Teague, Julian Holmes, Andy Hay
Σενάριο: Karla Crome, Tony Jordan, James Payne, Sarah Phelps Jeff Povey, Richard Zadjdic.
Παίζουν: Michael Landes (Burlesque, Final Destination 2), Ophelia Lovibond (Guardians Of the Galaxy, NO Strings Attached, Nowhere Boy), Jane Seymour (Wedding Crashers, Somewhere In Time, Live And Let Die), Jonathan Bailey (Testament Of Youth), Jessica Hynes (Bridget Jones’s Baby, Son Of Rambow, Shaun Of The Dead), Shaun Parkes (The Mummy Returns, Human Traffic)

Trivia
H ηθοποιός και πρώην Bond Girl Jane Seymour υποδύεται την αριστοκράτισσα μητέρα της πρωταγωνίστριας Alex.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b