MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή έρχεται στον ΟΤΕ TV

Ένα blockbuster με καταιγιστική δράση είναι η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση για το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουνίου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ο “Πλανήτης των Πιθήκων: η Αυγή” αποτελεί το σίκουελ του εξίσου επιτυχημένου “O Πλανήτης των Πιθήκων: η Εξέγερση“.

Στη δεύτερη ταινία, ένας συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός γενετικά εξελιγμένων πιθήκων απειλείται από μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι επέζησαν από ένα καταστροφικό ιό. Ένω αρχικά τα δύο στρατόπεδα ήταν διατεθιμένα να συνυπάρξουν ειρηνικά, η σύγκρουση τους στη συνέχεια φαίνεται αναπόφευκτη προκειμένου να αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος του πλανήτη Γη.

Επικεφαλής τον πιθήκων είναι ο περιβόητος Σίζαρ, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει την κυριαρχία στην κοινότητα των νοητικά εξελιγμένων πιθήκων. Τα πράγματα πολυπλέκονται καθώς η ενέργεια και ηλεκτρική παροχή βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Οι άνθρωποι χρειάζονται τον ηλεκτρισμό, αλλά για να βρουν την απαιτούμενη ενέργεια, πρέπει να περάσουν από τη Γη των πιθήκων. Από την πλευρά τους, οι πίθηκοι είναι διχασμένοι σε δυνάμεις φιλειρηνικές και σε δυνάμεις φιλοπόλεμες.

dawn apes1762016

Τον αρχηγό των Πιθήκων, Σίζαρ, υποδύεται ο Άντυ Σέρκις (Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών, The Prestige) ενώ πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Γκάρυ Όλντμαν (Ο Σκοτεινός Ιππότης, Léon), Κέρι Ράσελ (Felicity) και Τζέισον Κλαρκ (Έβερεστ, Εξολοθρευτής: Genesys).

gary oldman apes 
Γκάρυ Όλντμαν

Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2014 στις ΗΠΑ και στον Καναδά και οι κριτικοί εγκωμίασαν τα οπτικά εφέ, την υπόθεση, τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες και το συναισθηματικό βάθος της. Έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερων οπτικών εφέ.

dawn apes 176

Η ταινία προβάλεται την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b