MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Πένυ Νικολάου

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
europaiki giorti mousikis dorean weekend

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016

Φέτος, με την υποστήριξη και το πάθος χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, ιδιωτών, εθελοντών και διοργανωτών, 37 πόλεις συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με σκοπό να πλημμυρίσουν με μελωδίες γειτονιές, πλατείες, πεζόδρομους και πάρκα όλης της Ελλάδας, από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου. Οι φετινές εκδηλώσεις αποτυπώνουν ένα ουσιαστικό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και συνεργασίας σε μια περίοδο εξαιρετικών δυσκολιών για την χώρα μας. Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Αττική εδώ: www.europeanmusicday.gr

ΕΚΘΕΣΗ
ekthesi anotatis sxolis kalon texnon weekend

Έκθεση αποφοίτων και μεταπτυχιακών φοιτητών στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Το Ελληνικό Φεστιβάλ και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών εγκαινιάζουν την τριετή συνεργασία τους με την έκθεση πτυχιακών εργασιών των φοιτητών της σχολής. Από τις 15 Ιουνίου και για συγκεκριμένες ημερομηνίες το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται τον εκθεσιακό χώρο «Νίκος Κεσσανλής» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256 (Ρέντης). Η έκθεση παρουσιάζει έργα τριών διαφορετικών ομάδων φοιτητών, επισημαίνει τις τάσεις και τους εκφραστικούς χαρακτήρες, και καταγράφει τα τελικά αποτελέσματα της εικαστικής εκπαίδευσης και της καλλιτεχνικής έρευνας που ανέπτυξαν οι φοιτητές.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ
athens circus festival 2016 texnopoli weekend

5ο Athens Circus Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη Circus Dayz, διοργανώνουν το 5ο Athens Circus Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης). Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, παίρνουν μέρος σε μια τετραήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και open stage για νέους καλλιτέχνες.


ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ
naos olumpiou dios ksenagiseis june 2016

Δωρεάν Ξεναγήσεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Γειτονιές της Αθήνας
Συνεχίζεται και τον Ιούνιο το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων, μια περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στις 13.00 στο Νομισματικό Μουσείο (Ιλίου Μέλαθρον)
Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του μουσείου, Πανεπιστημίου 12. Ξεναγός: Νόρα Παντελάκη (έως 35 άτομα).
Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αιγυπτιακή συλλογή). Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του Μουσείου, Πατησίων 44. Ξεναγός: Νόρα Παντελάκη ( έως 35 άτομα)
Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016, στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στο Επιγραφικό Μουσείο. Σημείο συγκέντρωσης: Είσοδος του μουσείου, Τοσίτσα 1. Ξεναγός: Νόρα Παντελάκη ( έως 35 άτομα)

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b