MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Ιούνιος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Το Μέγαρο ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό στον πιο μουσικό Κήπο της Αθήνας, με μια σειρά συναυλιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ορχήστρες και χορωδίες που θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης.

Monopoli Team

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

11 Ιουνίου | Διονύσης Σαββόπουλος – Ελένη Βιτάλη
sabbopoulos bitali megaro iounios

Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μια ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Διονύση Σαββόπουλου και η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη μας χαρίζουν μαγικές νύχτες ελληνικού καλοκαιριού.

21 Ιουνίου | Η Γιορτή της Μουσικής
giorti tis mousikis kipos megarou iounios 2016

Το Μέγαρο Μουσικής συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε μια μεγάλη μουσική βραδιά στον καταπράσινο κήπο, με ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν: Χριστίνα Μπαζίλη βιολοντσέλο, Θανάσης Αποστολόπουλος πιάνο, Παιδική Χορωδία Rosarte, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Αγγελική Τουμπανάκη και Buzz Bastardz

24 Ιουνίου | Κωστής Μαραβέγιας
kostis maravegias kipos megarou iounios 2016

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «Κατάστρωμα» και συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, μας προσκαλεί σε μία συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένη με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

29 Ιουνίου | Έλλη Πασπαλά – The Underground Youth Orchestra
elli paspala kipos megarou iounios 2016

Στον κήπο του Μεγάρου την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα βρεθούν η Έλλη Πασπαλά και οι The Underground Youth Orchestra.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b