MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς κάνουν έρωτα οι Εγγλέζοι;

O -πάντα γοητευτικός- Pierce Brosnan αναλαμβάνει να διδάξει “Πώς να κάνετε Έρωτα σαν Εγγλέζος” στις εκρηκτικές Salma Hayek και Jessica Alba. Μη χάσετε αυτό το πολύ ενδιαφέρον μάθημα την Κυριακή 3 Απριλίου στις 21.00 στο κανάλι ΟTE CINEMA 1HD.

author-image Πένυ Νικολάου

Ο Ρίτσαρντ Χεγκ (Πιρς Μπρόσναν) είναι ένας Βρετανός μποέμ καθηγητής λογοτεχνίας, στο φημισμένο Trinity College του Κέιμπριτζ. Τα βράδια, ο Ρίτσαρντ ενδίδει στις προσωπικές του ρομαντικές φαντασιώσεις με μία σειρά από όμορφες προπτυχιακές φοιτήτριες, που εκείνο που τις κάνει ευτυχισμένες είναι να του απαγγέλουν Λόρδο Βύρωνα και μετά να βγάζουν τα ρούχα τους για αυτόν.

Ο Ρίτσαρντ δεν έχει αναστολές με τις γυναίκες. Ο πατέρας του, Γκόρντον (Μάλκολμ ΜακΝτάουελ), συνταξιούχος καθηγητής αγγλικών και ερωτύλος παγκόσμιας κλάσης στα νιάτα του – που εξακολουθεί να πιστεύει στον ελεύθερο έρωτα – τον έχει «διδάξει» καταλλήλως. Όμως, σε αντίθεση μ’ αυτόν, ο Ρίτσαρντ ψάχνει για κάτι περισσότερο στις σχέσεις με το άλλο φύλο.

englishman3

Έτσι, όταν η Κέιτ (Τζέσικα Άλμπα), η ηλιοκαμένη, αθλητική, 25-χρονη Αμερικανίδα φίλη του Ρίτσαρντ του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, εκείνος ενθουσιάζεται με την προοπτική να γίνει πατέρας και μετακομίζει μαζί της στο Λος Άντζελες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Κέιτ, αλλά με την αδελφή της, την Ολίβια (Σάλμα Χάγιεκ). 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τομ Βον, ενώ εκτός από τους πρωταγωνιστές συμμετέχουν οι Μπεν ΜακΚένζι, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ και Μέριν Ντάντζι.

Η απίστευτη φωτογραφία της ταινίας οφείλεται στον Ντέιβιντ Τάτερσαλ, ο οποίος ήταν διευθυντής φωτογραφίας και στα prequels του Star Wars, I: The Phantom Menace, II: The Attack of the Clones, και III: Revenge of the Sith. Ο Τάτερσαλ είχε ξαναδουλέψει με τον Πιρς, στην ταινία Bond, Die Another Day και The Matador.

Τα γυρίσματα έγιναν σε εξωτερικές τοποθεσίες στο Μαλιμπού και στο Λος Άντζελες, δίνοντας μία αίσθηση αυθεντικότητας στην ταινία, σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b