MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tηλεοπτική πρεμιέρα «Φιλενάδες»: η θηλυκή απάντηση στο Hangover!

Οι «Φιλενάδες» (Bridesmaids) ή για πολλούς η «γυναικεία απάντηση» στο “Hangover”είναι μια σπαρταριστή και έξυπνη ταινία που φέρει την υπογραφή του βιρτουόζου στην κωμωδία Τζαντ Άπατοου (Παρθένος Ετών 40, Με την Πρώτη, Πεθαίνω Στα Γέλια).

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η ταινία ανατρέπει όλα τα στερεότυπα της κομεντί, σχολιάζοντας με χιουμοριστικό -και ενίοτε καυστικό- τρόπο το θέμα της γυναικείας φιλίας.

Η Άνι (Κρίστεν Γουίγκ) δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση… Όταν όμως μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της αρραβωνιάστηκε κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη παράνυμφος που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Άνι, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης και οι οποίες με τη σειρά τους διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της Άνι ακόμα δυσκολότερη…

bridemaids 2

Η ταινία γνώρισε ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτικούς και σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις του αμερικάνικου Box-office.

Έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και BAFTA στις κατηγορίες Β’ Γυναικείου Ρόλου για τη Μελίσα Μακάρθι και Πρωτότυπου Σεναρίου. Επίσης ήταν υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας – Κωμωδία/Μιούζικαλ και Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Κρίστεν Γουίγκ).

bridesmaids 3 

Απολαύστε την ταινία την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1ΗD

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b