MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Boy Next Door: ερωτικό παιχνίδι αγωνίας με την Τζένιφερ Λόπεζ στον ΟΤΕ TV

Obsession is… so close, μας προειδοποιεί το τρέιλερ του “Boy Next Door”, το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 21.00, στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι η Κλαιρ μια -σχεδόν- χωρισμένη νεαρή δασκάλα και μητέρα, η οποία για να ξεφύγει από την καθημερινότητά της και το αίσθημα μοναξιάς που νιώθει αρχίζει μια ερωτική σχέση με τον πολύ μικρότερό της γείτονα, τον όμορφο Νώε (Ράιαν Γκούτσμαν), ο οποίος την προσεγγίζει μέσω του έφηβου γιου της, Κέβιν.

the boy next door image 2

Η Λόπεζ υποκύπτει στις κολακείες και στο καλλίγραμμο σώμα του γείτονά της εν μία νυκτί και το υπόλοιπο της ταινίας μας δείχνει ότι αυτό ήταν μάλλον ένα μοιραίο παθιασμένο λάθος… Ο σχεδόν 20-χρονος Νώε, όσο κι αν δεν του φαίνεται στην αρχή, αποδεικνύεται ένας εφιάλτης.

the-boy-next-door

Όταν εκείνη προσπαθεί να διακόψει τη σχέση τους, το αγόρι αρχίζει να την παρακολουθεί, να παρεμβαίνει στη ζωή της και να της δημιουργεί προβλήματα με εμμονικό και creepy τρόπο.

BoyNextDoor

O Τζον Κόρμπετ, από το «Sex and the City», και η κάτοχος Emmy Κριστίν Τσένογουεθ βρίσκονται επίσης στο καστ του “Boy Next Door”.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b