MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Heroes Reborn: η σειρά-φαινόμενο κάθε Δευτέρα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Kάθε Δευτέρα στις 22.00, οι θρυλικοί “Ηeroes” του Τιμ Κρινγκ επιστρέφουν στο OTE CINEMA 4HD με νέα πλοκή, νέους χαρισματικούς χαρακτήρες αλλά και πολλούς από τους παλιούς ήρωες!

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Heroes Reborn φέρει την υπογραφή του Τιμ Κρινγκ, δημιουργού και παραγωγoύ της πρωτότυπης και ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς του 2006 “Heroes”. Η νέα σειρά εξελίσσεται σε 13 επεισόδια και καταγράφει τις ζωές μίας ομάδας ανθρώπων οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν ειδικές δυνάμεις.

The Cast of Heroes Reborn

Η πλοκή του Heroes Reborn ξεκινά έναν χρόνο μετά από μία τρομοκρατική επίθεση που καταστρέφει μία ολόκληρη πόλη στο Τέξας. Οι Evos, οι άνθρωποι με τις ιδιαίτερες ικανότητες, ενοχοποιούνται για την επίθεση και καταλήγουν φυγάδες από εκείνους που τους καταδιώκουν με σκοπό να τους εξολοθρεύσουν. Μέσα από διαφορετικές περιπέτειες, κάποιοι από αυτούς τους ήρωες συναντιούνται, ενώ διασταυρώνονται και με μερικούς από τους παλιούς Heroes. Όλοι μαζί, καλούνται να σώσουν τον κόσμο και το ανθρώπινο είδος.

HEROES REBORN OTE TV 4

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Τζακ Κόλμαν ως Νόα Μπένετ, ο Ράιαν Γκούζμαν ως Κάρλος Γκουτιέρεζ, ο Ζάκαρι Λέβι ως Λουκ Κόλινς, ο Ρόμπι Κέι ως Τόμι Κλαρκ, η Ντάνικα Γιάρος ως Μαλίνα Μπένετ, ο Χένρι Ζεμπρόφσκι ως Κουέντιν Φρέιντι, η Ρία Κιλστέντ ως Έρικα Κράβιντ, η Τζούντι Σεκόνι ως Τζόαν Κόλινς, η Κίκι Σουκεζάνε ως Μίκο Οτόμο και η Γκάτλιν Γκριν ως Έμιλι Ντουβάλ. Από τους αρχικούς Heroes επανεμφανίζονται ο Χίρο Νακαμούρα (Μάσι Όκα), ο Ματ Πάρκμαν (Γκρεγκ Γκράνμπεργκ), ο Μοχίντερ Σουρές (Σέντιλ Ραμαμούρτι), ο Αϊτινός (Τζίμι Ζαν-Λουίς), η Άντζελα Πετρέλι (Κριστίν Ρόουζ) και άλλοι.

HEROES3

Την ομάδα του Τιμ Κρινγκ, συμπληρώνουν οι executive producers Τζέιμς Μίντλτον (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) και Πίτερ Έλκοφ (Sons of Anarchy). Στην παραγωγή του Heroes Reborn βρίσκεται η Imperative Entertainment μαζί με την Universal Television.

To πρόγραμμα με σειρές στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV, από το 2016 συμπληρώνουν πολλές νέες βραβευμένες σειρές αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές που θα προβληθούν ταυτόχρονα ή αμέσως μετά το εξωτερικό.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b