MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σχέση 5 με 7: έρωτας με φόντο το Μανχάταν, σήμερα στον ΟΤΕ TV

Το “Bond Girl” Bérénice Marlohe μπλέκει σε μια εξωσυζυγική περιπέτεια με την… κωδική ονομασία “Σχέση 5 με 7”. Εραστής της είναι ένας εκκολαπτόμενος αμερικανός συγγραφέας, τον οποίο ερμηνεύει ο Anton Yelchin.

Μαρίνα Πυλαρινού

Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Brian σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα Arielle. Το πρόβλημα; Είναι παντρεμένη και μπορεί να τον συναντά για σύντομα ερωτικά ραντεβού, σε ξενοδοχεία, μόνο μεταξύ 5 και 7. Κι ενώ ο Brian λαχταρά τη γυναίκα των ονείρων του για περισσότερο από δυο ώρες την ημέρα, αρχίζει να μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα.

5 to 7

Το “5 με 7”, οι ώρες που κλείνουν ραντεβού οι δύο εραστές της ταινίες, όπως εξηγεί κάποια στιγμή η Arielle στον Brian, είναι ένα γαλλικό υπονοούμενο για την εξωσυζυγική σχέση. Το θέμα είναι πως κι ο σύζυγος της Arielle, o Valery, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα παραστρατήματα της συζύγου του, αφού κι αυτός κάνει τα ίδια. Ένα κρεσέντο πολιτισμένης απιστίας κοινή συναινέση σε έναν τόσο γαλλικό και τόσο ελεύθερο γάμο. Αυτή η εξωτική αίσθηση της γαλλικής κουλτούρας πέφτει τελικά πολύ βαριά στο απλό εβραιόπουλο- αμερικανάκι με το συγγραφικό ταλέντο και τα βαθιά αισθήματα για την Arielle. Κι η τόσο μοντέρνα σχέση τους αντιμετωπίζει προβληματάκια…

Η ταινία παρουσιάζεται σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. 



Σενάριο-Σκηνοθεσία: Victor Levin
Πρωταγωνιστούν: Anton Yelchin, Bérénice Marlohe, Olivia Thirlby
 

 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b