MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγοδρόμιο με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής

Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

author-image Ζurab Sam

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Όσοι επισκεφθούν το Παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚEΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ

Φουαγιέ Μουσών
• 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Tango σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festival

• 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Tango σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festival

• 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Παιδική Χορωδία Polyphonica (διεύθυνση χορωδίας Μαρίζα Βαμβουκλή)

• 27/12/2015 στις 17.00 και στις 19.00 Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών (διεύθυνση χορωδίας Χριστίνα Μιχαλάκη, καλλιτεχνική επιμέλεια Καλλιόπη Γερμανού – σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών). Με τη χορωδία συμπράττουν μικροί σολίστ που παίζουν κλαρινέτο, άρπα και κρουστά.

• 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών)

• 29 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Santa Barbara Guitar Orchestra (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής)

• 30 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών)

Ωράρια Παγοδρομίου:
Καθημερινά 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00

Τιμές: Γενική είσοδος: 10€ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10€, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15€, με ραντεβού
Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena: 80€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Δράσεις
«Φωτογραφίζοντας το Μουσείο»: Μια συμπεριληπτική εμπειρία για παιδιά και εφήβους από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Δραστηριότητες
10ο Bobos Arts Festival: Μια μέρα στον κήπο του Μεγάρου για όλη την οικογένεια, με τέχνη, φαντασία και παιχνίδι
Εκδηλώσεις
Ένα "Χελιδόνι" για τη βία απέναντι στη διαφορετικότητα, μια καθηλωτική εμπειρία ψηφιακής τέχνης - και όσα άλλα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Μια νέα όπερα του Άλκη Μπαλτά για τον Τζορντάνο Μπρούνο, «Σιρόκος» από την ομάδα 4FRONTAL – Όσα θα στην Αθήνα αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όλα όσα θα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Για ένα Θέατρο των Ιστοριών: Η ομάδα Άναμ(μ)α εγκαινιάζει νέο κύκλο παραστάσεων απέναντι στη βαρβαρότητα της εποχής
Εκδηλώσεις
Red Bull Dance Υour Style 2026: Ο ανατρεπτικός διαγωνισμός χορού ξεκινά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Εκδηλώσεις
Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics 2026 στο Λουτράκι
Εκδηλώσεις
Το Kontakthof της Pina Bausch ξανά στο Εθνικό, 250 χρόνια αμερικανικής ανεξαρτησίας με την ΚΟΑ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Βιβλία
Δήμος Αθηναίων: Η ποίηση συναντά τις άλλες τέχνες σε έναν νέο κύκλο ανοιχτών συζητήσεων
Εκδηλώσεις
Γεννάδειος Βιβλιοθήκη: Διεθνές Συνέδριο για το μέλλον των βιβλιοθηκών και τη γνώση ως δημόσιο αγαθό