MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγοδρόμιο με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Μέγαρο Μουσικής

Τη φετινή χρονιά, το Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα πλήρως οργανωμένο παγοδρόμιο για την ψυχαγωγία και την άθληση των μικρών και μεγάλων φίλων του, το οποίο θα λειτουργεί όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

author-image Ζurab Sam

Εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται συνεχώς στην παγοπίστα, φροντίζοντας για την ασφάλεια των επισκεπτών και μαθαίνοντάς τους τις βασικές τεχνικές του πατινάζ. Επίσης, έμπειροι προπονητές θα είναι στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ. καλύπτεται πλήρως από ειδικό στέγαστρο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να πατινάρουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Στο χώρο πλησίον του παγοδρομίου, γονείς και συνοδοί θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τους πατινέρ απολαμβάνοντας ένα ρόφημα, ένα ποτό ή ένα σνακ σε ένα ζεστό περιβάλλον.

Όσοι επισκεφθούν το Παγοδρόμιο του Μεγάρου, αυτές τις γιορτές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στο Φουαγιέ των Μουσών, με αφιλοκερδή συμμετοχή των καλλιτεχνών.

Αν γλιστράτε με τέχνη, χορεύετε με αξιώσεις ή πέφτετε με χάρη, μια πολική πίστα υψηλών προδιαγραφών σας περιμένει στο πιο hot spot της χειμωνιάτικης Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚEΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ

Φουαγιέ Μουσών
• 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Tango σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festival

• 19 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Tango σε συνεργασία με το Tango Acropolis Festival

• 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Παιδική Χορωδία Polyphonica (διεύθυνση χορωδίας Μαρίζα Βαμβουκλή)

• 27/12/2015 στις 17.00 και στις 19.00 Χορωδία Μικρών Μουσικών του Ωδείου Αθηνών (διεύθυνση χορωδίας Χριστίνα Μιχαλάκη, καλλιτεχνική επιμέλεια Καλλιόπη Γερμανού – σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών). Με τη χορωδία συμπράττουν μικροί σολίστ που παίζουν κλαρινέτο, άρπα και κρουστά.

• 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών)

• 29 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Santa Barbara Guitar Orchestra (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας Αττικής)

• 30 Δεκεμβρίου 2015 στις 17.00 και στις 19.00 Τάξη συνόλων τζαζ του Δημήτρη Καλαντζή στο Ωδείο Αθηνών (σύμπραξη Μεγάρου Μουσικής-Ωδείου Αθηνών)

Ωράρια Παγοδρομίου:
Καθημερινά 16:00 – 23:00
Σαββατοκύριακο και αργίες 11:00 – 23:00

Τιμές: Γενική είσοδος: 10€ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο)
Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10€, χωρίς ραντεβού
Ιδιαίτερο μάθημα για αθλητές (διάρκειας 30 λεπτών): 15€, με ραντεβού
Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena: 80€

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου
Εκδηλώσεις
1ο Πασχαλινό Bazaar Ειδικών Σχολείων Πειραιά στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου
Εκδηλώσεις
ΚΟΑ και Ντένις Κοζούχιν σ’ένα «μαραθώνιο» Ραχμάνινοφ, αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Νέα εβδομάδα με Πάριο, Unmother και ιστορίες για σεξ - Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Οι δωρεάν εκδηλώσεις αυτής της εβδομάδας
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #212: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΣΚ η Αθήνα "διαβάζει", βλέπει Κόρε.Ύδρο. και εξερευνά την Κυψέλη
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα μπορείς να κάνεις δωρεάν 28-29 Μαρτίου
Εκδηλώσεις
Moromo: Μία πολυμεσική εγκατάσταση του Παντελή Καρασεβδά στο Tzamia Krystalla
Βιβλία
Εθνική Βιβλιοθήκη: Απρίλιος με δωρεάν δημιουργικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους
Αγορές
The Meet Market #EasterEdition 2026 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Εκδηλώσεις
«Γιοζεφίνε η αοιδός» του Κάφκα στην Εναλλακτική Σκηνή, Σπύρος Γραμμένος - Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Κύτταρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα