MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Vinyl is back διοργανώνει συναυλίες στο Cine Κεραμεικός

Το Vinyl is back «μεγαλώνει», γιορτάζοντας το τριήμερο 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου με χιλιάδες βινύλια και ένταση στο μάξιμουμ, στο Cine Κεραμεικός.

Monopoli Team

Το Vinyl is back φέρνει κοντά του καλλιτέχνες που επιμένουν σε βινύλια, τον ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο, dj’s, νέες μουσικές τάσεις, ανοίγει συζήτηση για τον αναλογικό ήχο, προτείνει ταινίες, βιβλία, αγκαλιάζει τον μουσικό Τύπο, το handmade express bazaar, το φετίχ και ταυτόχρονα ετοιμάζει εκπλήξεις.

1JAZZ NIGHT NEXT STEP QUINTET FULL BAND

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τρία κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz σκηνής, οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βογιατζόγλου με το κουαρτέτο της και στην μπλε νότα της βραδιάς οι Blues Revenge συναντώνται για πρώτη φορά στο Vinyl is back. 

180S LIVE LIBIDO BLUME

Ενώ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου μία συναυλία με τρία θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80 και υποστηρίζουν το βινύλιο με τις ηχογραφήσεις τους, και θα συναντηθούν όλα μαζί, για πρώτη φορά επί σκηνής. Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος /Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία ,σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς στο Vinyl is back και στο Cine Κεραμεικός .

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b