MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

AQUARIUS: Η ζωή του διαβόητου serial killer Τσαρλς Μάνσον στη μικρή οθόνη

Το Aquarius είναι ένα Αμερικανικό σκοτεινό αστυνομικό δράμα γύρω από έναν αστυνομικό ο οποίος εισέρχεται στα άδυτα του Λος Άντζελες καταδιώκοντας τον κατά συρροή δολοφόνο Τσαρλς Μάνσον και την αποκαλούμενη «Οικογένειά» του («Manson Family») πριν το διαβόητο δολοφονικό ξεφάντωμά τους. Η νέα σειρά του John MacNamara που βασίζεται σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, αλλά έχει και επιπρόσθετα στοιχεία fiction, προβάλλεται στο OTE Cinema 4 HD κάθε Δευτέρα στις 23.00.

Monopoli Team

Στη σειρά που ακολουθεί τα ίχνη του δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον στην Αμερική των 60s πρωταγωνιστεί ο David Duchovny (ο άλλοτε πράκτορας των X-Files), ως Σαμ Χόντιακ, ένας φανταστικός LAPD ντετέκτιβ που διερευνά την υπόθεση μίας υπό εξαφάνιση έφηβης κοπέλας. Μαζί με έναν νεότερο συνάδελφο του ο οποίος είναι μυστικός αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, ο Χόντιακ βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Τσαρλς Μάνσον (τον υποδύεται ο Gethin Anthony) και την «οικογένεια» του, η οποία είναι μία συμμορία που ακολουθεί τον Μάνσον στα ναρκωτικά, τα σεξουαλικά όργια και τις θρησκευτικές εσχατολογικές θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου. Ο Χόντιακ ανακαλύπτει ότι το κορίτσι που ψάχνουν, η Έμα Καρν (την υποδύεται η Emma Dumont), είναι με τον Manson και την συμμορία του.

Aquarius

Ο Τσαρλς Μάνσον θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους κατά συρροή δολοφόνους στην ιστορία των ΗΠΑ. Ένας παρανοϊκός, ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος που διέπραξε σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων τα οποία συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη. Το πιο φρικτό, ίσως, έγκλημα που διέπραξε ποτέ τοποθετείται τη νύχτα της 9ης Αυγούστου του 1969 όταν μία ομάδα της «Οικογένειας» εισέβαλαν οπλισμένοι με αρχηγό τον Μάνσον στην οικία του Roman Polanski στο Μπέβερλι Χιλς, και δολοφόνησαν με φρικτό τρόπο την 8 μηνών έγκυο σύζυγο του Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη, την Sharon Tate, και τους τέσσερις καλεσμένους της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Στόχος του Μάνσον και των πιστών είχε μπει η ελίτ του Χόλιγουντ. «Ας διαπράξουμε ένα έγκλημα που θα τραβήξει την προσοχή όλου του κόσμου», καλούσε τους πιστούς του τότε ο Μάνσον.

charles manson aquarius 2

Οι φόνοι που διέπραξαν φέρονται να άγγιξαν συνολικά τους 35, ωστόσο η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων έφερε στο δικαστήριο τους πιστούς του Μάνσον μόνο για 9 υποθέσεις. Στις 25 Ιανουαρίου 1971 ο Μάνσον καταδικάστηκε σε θάνατο, ποινή που μετατράπηκε αυτόματα σε ισόβια κάθειρξη. Έκτοτε παραμένει μέσα στη φυλακή.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b