MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tί θα δούμε φέτος στο θέατρο Πάνθεον;

Τρεις μεγάλες παραγωγές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ για τη φετινή θεατρική περίοδο.

Monopoli Team
  • Την έναρξη των παραστάσεων θα κάνει το διάσημο μιούζικαλ Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα από ένα θίασο λαμπερών συνεργατών:O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με τις Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, 14 υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες και 12μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.
paparizou
  • Η δεύτερη μεγάλη παραγωγή είναι το πολυβραβευμένο μιούζικαλ VICTOR VICTORIA που περιγράφει την ιστορία μιας πάμφτωχης σοπράνο που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης ενώ τον ρόλο του Βίκτωρ–Βικτόρια υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια. Παίζουν επίσης οι:Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Κοψιδάς.
  • Θα ακολουθήσει το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η μεγαλύτερη και πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης όλων των εποχών που πρόκειται να ανέβη τον Απρίλιο του 2016 σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο σκηνοθέτης προτάσσει τον ποιητικό λόγο του έρωτα, όπως τον εκφράζουν οι απόλυτα ρομαντικές, δηλαδή οι ακραίες καρδιές για να δημιουργήσει μια παράσταση μεταξύ… ουρανού και γης, μεταξύ… εφικτού και ονείρου.

Παράλληλα θα διοργανωθούν μουσικά γεγονότα με σπουδαίους καλλιτέχνες τα οποία επιμελείται ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου ενώ για το καλοκαίρι ετοιμάζεται μια πολύ φιλόδοξη και σημαντική παραγωγή, έτσι ώστε η λειτουργία του Πάνθεον να είναι δωδεκάμηνη παράγοντας καλλιτεχνικό και οικονομικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b