MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεταλλαγμένοι υπερήρωες στον ΟΤΕ TV- Όλη η τριλογία X-Men

Ο θεαματικός και γεμάτος δράση κόσμος των X-Men έρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας τον Αύγουστο στον OTE TV. Βασισμένη στα κόμιξ του Stan Lee (1963) από τη Marvel, η ομάδα των μεταλλαγμένων ηρώων με τις υπερφυσικές δυνατότητες πέρασε στον χώρο του κινηματογράφου το 2000 με σκηνοθέτη τον Bryan Singer. Η τεράστια εμπορική επιτυχία του project οδήγησε σε δύο sequel, το X-Men 2 (2003)και το X-Men: The Last Stand (2006) σε σκηνοθεσία Brett Ratner.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όλες οι κόντρες του Magneto (Ian McKellen) με τον Professor X (Patrick Stewart), ο δυναμικός Wolverine (Hugh Jackman), η «θυελώδης» Halle Berry στο ρόλο της Storm και πολλοί ακόμα εντυπωσιακοί ήρωες στην επική αυτή τριλογία προβάλλονται στο κανάλι OTE CINEMA 2 στις 22:00 από τις 21 ως τις 23 Αυγούστου.

Χ-Men
X-Men TV 1

Ο Wolverine βρίσκεται σε μία ιδιωτική ακαδημία με μεταλλαγμένους υπερήρωες, που εκπαιδεύονται από τον Professor X. Η ομάδα αυτή θα πρέπει να αναμετρηθεί με τους ομοίους της, οι οποίοι, υπό την ηγεσία του Magneto έχουν σχηματίσει μια παντοδύναμη τρομοκρατική ομάδα κι ετοιμάζουν μια επικίνδυνη συνωμοσία εις βάρος της ανθρωπότητας. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Bryan Singer και σημείωσε, καθώς παγκοσμίως απέφερε 296,3 εκατομμύρια δολάρια. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Stewart, Hugh Jackman, Ian McKellen κ.α.
21 Αυγούστου στο OTE CΙΝΕΜΑ 2 στις 22.00

X-Men 2
xmen2

H δραματική συνέχεια του Χ-Men υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες ξανά του Bryan Singer σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία το 2003. Αυτή τη φορά επιχειρείται μία δολοφονική απόπειρα εις βάρος του Προέδρου των ΗΠΑ, που οδηγεί σε μία επίθεση στρατιωτικών εις βάρος της Ακαδημίας του καθηγητή X. Μετά από μια σειρά καταιγιστικών σκηνών δράσης και διαβολικών συνωμοσιών, σε μία δραματική κορύφωση βλέπουμε την Jean Grey (Famke Janssen), το αντικείμενο του πόθου του Wolverine, να γίνεται το πρόσωπο κλειδί για την επιβίωση ή μη της ανθρωπότητας.
22 Αυγούστου στις 22.00 στο OTE CΙΝΕΜΑ 2


Χ-Men: The Last Stand
x-men-the-last-stand

Το φιλόδοξο και επιτυχημένο κλείσιμο της τριλογίας, αναφέρεται σε μία θεραπεία, για να γιατρεύει τις μεταλλάξεις, η οποία ίσως να αποδειχτεί και το όπλο εις βάρος των μεταλλαγμένων. Αυτό εντείνει τις διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των X-Men, υπό την καθοδήγηση του Professor X και της σκληροπυρηνικής αδερφότητας υπό τον Magneto, ο οποίος κηρύττει τον πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας και χρησιμοποιεί ένα νέο υπερόπλο: Την Phoenix, που είναι ό,τι έχει απομείνει από την Jean Grey. Την τελευταία ταινία της τριλογίας σκηνοθέτησε ο Brett Ratner.
23 Αυγούστου στις 22.00 στο OTE CΙΝΕΜΑ 2

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b