MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι τρεις κύκλοι του “Banshee” τον Αύγουστο στον OTE TV

Μια συναρπαστική βόλτα στην άγρια πλευρά, μας πηγαίνει η σειρά Banshee. Με πρωταγωνιστή έναν ήρωα, του οποίου η ζωή θυμίζει χαρακτήρα του δημοφιλούς video-game Grand Theft Auto, με απίστευτη βία, σεξ, ωραίες γυναίκες και με εγκληματίες, των οποίων την εκκεντρικότητα θα ζήλευαν κι οι κακοί των ταινιών του James Bond.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Η σειρά που προβάλλεται στον OΤΕ ΤV λόγω της επιτυχίας της έχει ήδη συμπληρώσει τους τρεις κύκλους και ετοιμάζεται για τον τέταρτο μέσα στη νέα σεζόν. Και ο τέταρτος κύκλος θα προβληθεί αποκλειστικά στον OTE TV.

Όμως, για να εμπεδώσουμε και να χορτάσουμε το σίριαλ, ο OTE TV μας προσφέρει τους τρεις πρώτους κύκλους του καυτού αυτού σίριαλ σε επανάληψη τον επίσης καυτό μήνα Αύγουστο!

Η σειρά θα προβάλλεται στον ΟTE CINEMA 4HD από τις 17 ως τις 31 Αυγούστου στις 22:00 με διπλό επεισόδιο

banshee2

Η ασταμάτητη δράση του σίριαλ εξελίσσεται στην αμερικανική πόλη του Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια, όπου ένας σεσημασμένος και πολύ έξυπνος απατεώνας παίρνει το όνομα και τη θέση ενός δολοφονημένου σερίφη.

Το Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια αποτελείται από ένα περίεργο κράμα πληθυσμών. Από τη μία οι υπερσυντηρητικοί ντόπιοι Αμερικάνοι, από την άλλη Ινδιάνοι που ζουν στον γειτονικό καταυλισμό, αλλά και ναζί σκίνχεντς και Oυκρανοί μαφιόζοι. Όμως η δυναμική της πόλης, θα αλλάξει ολοκληρωτικά όταν ένας πρώην φυλακισμένος θα εμφανιστεί και θα πάρει τη θέση του δολοφονημένου σερίφη, κουβαλώντας τα δικά του μυστικά. Συγκεκριμένα, ο κακοποιός Lucas Hood (Άντονυ Σταρ) μετά από τη δεκαπενταετή φυλάκισή του, προσπαθεί να εντοπίσει την πρώην συνεργάτιδά του. Όταν τη βρίσκει στο Μπάνσι, εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει τα χρήματα που είχαν κλέψει μαζί.

Dunn-Banshee-S02E09 1

Στον δεύτερο κύκλο εμφανίζεται ένας πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας, ο Littlestone, αρχηγός μιας φυλής ινδιάνων. Ο ηθοποιός Geno Sengers που τον ερμηνεύει έχει ινδιάνικες ρίζες. Επίσης, το πραγματικό όνομα του πρωταγωνιστή δεν μας αποκαλύπτεται, καθώς συνεχίζει να χρησιμοποιεί το όνομα Lucas Hood.

Littlestone

Στον τρίτο κύκλο κάνουν την εμφάνισή τους νέοι ηθοποιοί σε καθοριστικούς ρόλους. Ένας από αυτούς είναι ο Σάσκι Σπένσερ, που εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Twilight. Υποδύεται τον βοηθό σερίφη Μπίλι Ράβεν.

Anthony-Starr-Banshee

Το Banshee είναι η νέα σειρά του Άλαν Μπολ, δημιουργού του “True Blood” & “Six Feet Under”. Μεγάλο ατού του Banshee θεωρείται ο Νεοζηλανδός πρωταγωνιστής Άντονυ Σταρ, για τον τρόπο που συνδυάζει την αγριάδα απέναντι στους κακούς και την ευγένεια απέναντι στους καλούς και τα μέλη του ωραίου φύλου.

Σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων της σειράς είναι ο Greg Yaitanes, ο οποίος σκηνοθέτησε πολλά επεισόδια της γνωστής ιατρικής σειράς House MD, αλλά και μερικά επεισόδια του Lost καθώς και σε πολλά ακόμα επιτυχημένα σίριαλ στις ΗΠΑ.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b