MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Ιωάννης Μελισσανίδης παίζει θέατρο στο Beverly Hills!

Ο πρώην Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης παρουσιάζει το έργο “Σίσυφος” την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο “Theatre 40” του Beverly Hills

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Βασισμένη στον ελληνικό τραγικό μύθο του Σίσυφου και εμπνευσμένη από τον Σάμιουελ Μπέκετ είναι η παράσταση που παρουσιάζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο “Theatre 40” του Μπέβερλι Χιλς.

Ο Σίσυφος συμβολίζει την αιώνια προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει το πεπρωμένο του με οποιοδήποτε κόστος. Είναι ο διαρκής αγώνας του να υπερβεί τα εμπόδια και να αλλάξει τη μοίρα του. Η παράσταση, που τη σκηνοθετεί η Ελπίδα Σκούφαλου, είναι ένας ύμνος για το νικητή του Άδη που με ασίγαστο πάθος είναι προσηλωμένος στο στόχο του.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα που σαν σήμερα το 1996 κατέκτησε την πρώτη θέση στην ενόργανη γυμναστική, αφιερώνει την παράστασή του στους αθλητές και τις αθλήτριες των Special Olympics που αυτό το διάστημα από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, πραγματοποιούνται στο Λος Άντζελες.

melissanidis2

Μάλιστα ως επίσημος πρεσβευτής των Special Olympics παρέλασε με την Ελληνική Αποστολή και κλήθηκε να κάνει απονομές μεταλλίων.

Με το “Σίσυφο” ο Ιωάννης Μελισσανίδης εκπληρώνει το όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά τις σπουδές του στην Αμερικανική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λος Άντζελες και τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b