MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

14ο μουσικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» στην ορεινή Φωκίδα

Σ’ ένα μαγευτικό τριήμερο από τις 24 έως και τις 26 Ιουλίου η φύση προσφέρει την ομορφιά της και μια πλειάδα καλλιτεχνών προσθέτουν τη μουσική!

Monopoli Team

Οι «Ήχοι Του Δάσους» θα πάρουν και φέτος τα βουνά σ’ ένα τριήμερο στον παλμό της μουσικής, της διασκέδασης και της χαλάρωσης, με φόντο πάντα τη μοναδική φύση της ορεινής Φωκίδας, στην Αγία Τριάδα Καλοσκοπής, σε ένα τοπίο εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Μετρώντας φέτος τη 14η χρονιά διοργάνωσης, το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αποτελεί ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα και δημοφιλή κατασκηνωτικά φεστιβάλ στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» με την πολύτιμη συνεργασία και υποστήριξη φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης. Κι αυτή τη χρονιά η μουσική σκηνή του Φεστιβάλ φιλοξενεί καταξιωμένους και αγαπημένους  καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Όταν η σκηνή κλείνει, μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων. Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, σεμινάρια χειροτεχνίας και κοσμημάτων, φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, γιγάντια Jenga, ποδηλασία, μαθήματα yoga και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού. Ο κατάφυτος από έλατα χώρος του φεστιβάλ είναι και φέτος έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη διαμονή. Περιλαμβάνονται εστιατόριο, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο. Για τους λιγότερο camping friendly επισκέπτες, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες και ξενοδοχεία στα γειτονικά χωριά, που προσφέρουν μια πιο άνετη φιλοξενία.

forests-why-matter 63516847-750x400

Πρόγραμμα φεστιβάλ

Παρασκεύη 24 Ιουλίου:
Σωκράτης Μάλαμας
Φοίβος Δεληβοριάς
Social Waste
Deadbeat Escapement
Dj M. Backalakos

Σάββατο 25 Ιουλίου:
Μίλτος Πασχαλίδης – Μιρέλα Πάχου
Imam Baildi
Σπύρος Γραμμένος
Μουσικό σχήμα μαθητών Άμφισσας
Dj Mikele

Κυριακή 26 Ιουλίου:
Planet of Zeus
Beyond This Earth
Folk N’ Rock
Παράφρων Θίασος

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b