MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda 20 – 21 Ιουνίου: 5 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται στην Αθήνα από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Ιουνίου και αξίζουν την προσοχή σας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
1. Ο Τόμας Όστερμαϊερ επανέρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών
Οι Μικρές αλεπούδες της Λίλλιαν Χέλμαν στο Φεστιβάλ Αθηνών

mikres alepoudes

Aγαπημένος καλλιτέχνης του Φεστιβάλ Αθηνών, ο Τόμας Όστερμαϊερ επανέρχεται με τις “Μικρές αλεπούδες” (1941) της Λίλλιαν Χέλλμαν, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου στην Πειραιώς 260. Mέσα από τις μηχανορραφίες μιας αδίστακτης ηρωίδας – παμπόνηρης «αλεπούς», η Αμερικανίδα συγγραφέας και κοινωνική ακτιβίστρια στηλιτεύει την απληστία μιας παρηκμασμένης κοινωνίας, που ταυτίζει την ευτυχία με το κυνήγι του χρήματος.

Τιμές: 25€ (κανονικό), 20€ (μειωμένο), 15€ (φοιτητικό,) 5€ (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Πού; 
ΘέατροΠειραιώς 260
Πότε; 19, 20 και 21 Ιουνίου


2. Το πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της πόλης
Colour Day Festival στο Ο.Α.Κ.Α.
color day
Το Σάββατο 20 Ιουνίου ο παγκόσμιος θεσμός “Colour Day Festival” έρχεται για πρώτη φορά στο Ο.Α.Κ.Α. Στο φεστιβάλ των χρωμάτων, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, οι επισκέπτες μοιράζονται το ίδιο κέφι για τη μουσική, το ίδιο πάθος για το χορό και τη διασκέδαση! Ευκαιρία για νέες συναρπαστικές γνωριμίες, δυνατή μουσική, πάρτι και χορό! ΜΕΛΙSSES, Playmen, Claydee, Dino MFU, Agent Greg, HouseTwins, Mossel, Robin Skouteris, Michael Tsaousopoulos, God is DJ & Sparky T, Instamix, DJ The Boy, DJ Young, Marnick κ.α. ετοιμάζονται για ένα 8ωρο υπερθέαμα διασκέδασης! Παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Τιμές: Προπώληση: 7€ + 1 σακουλάκι χρώμα / 10€ + 3 σακουλάκια χρώμα | Την ημέρα του φεστιβάλ: 10€ + 1 σακουλάκι χρώμα
Πού; Ο.Α.Κ.Α, Κηφισίας 37, Αθήνα
Πότε; 
Σάββατο 20 Ιουνίου

3. Παράσταση με στροβιλισμούς στο Φεστιβάλ Αθηνών
Στροφοδίνες του Βίκου Ναχμία στο Φεστιβάλ Αθηνών
strofodines naxmias
Το Φεστιβάλ Αθηνών παρουσιάζει στις 20, 21 και 22 Ιουνίου, την παράσταση “Στροφοδίνες” του Βίκου Ναχμία στο Θέατρο Πειραιώς 260. Ο Βίκος Ναχμίας ασχολείται με τους στροβιλισμούς σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Ακολουθώντας την τεχνική της περιδίνησης των δερβίσιδων του τάγματος των Μεβλεβί, χωρίς το βαρύ τυπικό των τελετών τους, σταδιακά συγκρότησε τον δικό του τρόπο εκστατικής ανάτασης. Ανεξάρτητα από την απελευθερωτική, ευφορική επενέργεια της τεχνικής που, όπως λέει ο σκηνοθέτης, περνάει μέσω της λειτουργίας των κατοπτρικών νευρώνων και στους θεατές, η ομορφιά της κίνησής τους αποτελεί ικανό λόγο για τη σκηνική παρουσίασή της.
Τιμές: 15€ (κανονικό), 10€ (μειωμένο), 5€ (άνεργοι, φοιτητικό, ΑΜΕΑ)
Πού; Θέατρο Πειραιώς 260
Πότε;20, 21 και 22 Ιουνίου

4. Το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς
Ο Robbie Williams στο Rockwave Festival 2015
robbie devil
Το Rockwave Festival γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο, ένα μεγαλειώδες party με καλεσμένο τον μοναδικό Robbie Williams, τo Σάββατο 20 Ιουνίου στο TerraVibe Park. Εμπνευσμένος frontman, performer, rock, pop, swing, entertainer (απόδειξη ο τελευταίος του δίσκος Swings Both Ways που σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των charts σε δεκάδες χώρες), star ο Robbie Williams ανήκει στην πολύ μικρή λίστα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του «μουσικού σήμερα»! Τα τραγούδια του δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: Feel, Angels, Come Undone, Let me Entertain You, Μe and My Monkey, She’s the One είναι μόνο μερικά από αυτά που έχουν τραγουδήσει εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως με τον Robbie να δίνει το έναυσμα. Καλή σας ακρόαση λοιπόν!
Τιμές: 60€ – 98€
Πού: TerraVibe Park, Μαλακάσσα
Πότε; Σάββατο 20 Ιουνίου

5. Καλοστημένο και υποβλητικό αστυνομικό θρίλερ 
Το Μικρό Νησί

mikro nisi
Πολυβραβευμένο αστυνομικό θρίλερ από την Ισπανία, με δυο αστυνομικούς να παλεύουν να ξεδιαλύνουν σκοτεινές δολοφονίες νεαρών γυναικών σε έναν αφιλόξενο τόπο. Ισπανικός Νότος, 1980. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση. Στοιχειωμένοι και οι ίδιοι από το παρελθόν τους, ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες τους, για να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί την περιοχή. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς ανασύρει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μυστικά της μικρής κοινότητας.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b