MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναρπαστικές ταινίες και τον Ιούνιο στον OΤΕ TV

Η μαγεία του κινηματογράφου έρχεται στο σαλόνι μας και τον Ιούνιο με τον ΟΤΕ TV με ταινίες για όλα τα γούστα!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τα κανάλια του OTE TV προσφέρουν μια ποικιλία σπουδαίων ταινιών. Κωμωδίες, κατασκοπικά δράματα, ελληνικές ταινίες ποιότητας και έργα που έκαναν αίσθηση στα φετινά όσκαρ, προσφέρουν πολλές ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας στους σινεφίλ.

Οι πρεμιέρες που ξεχωρίζουν στο πλούσιο πρόγραμμα του OΤΕ TV για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού είναι οι εξής:

“Χίλιοι Τρόποι Να Πεθάνεις Στην Άγρια Δύση” – 14 Ιουνίου (21:00), OTE CINEMA 1HD
1a-million-ways-to-die-in-the-west
Η ξεκαρδιστική κωμωδία κάνει πρεμιέρα στο OΤΕ Cinema 1. Η ταινία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα all-star cast, συμπεριλαμβανομένων των Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Sarah Silverman, Giovanni Ribisi και Neil Patrick Harris. Στα πολλά αξιοσημείωτα αυτής της κωμωδίας είναι πως η Charlize Theron φόραγε περούκα στη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς είχε ξυρίσει το κεφάλι της για την ταινία Mad Max: Fury Road.


“Στα καλά καθούμενα” –
 18 Ιουνίου (21:00), OTE CINEMA 1HD
1kathoumena001

Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (Ένας και Ένας, Το Φιλί της Ζωής, Μια φορά και ένα μωρό, Λάκης ο Γλυκούλης), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά «λημέρια» με μια
αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Τη μουσική υπογράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και το τραγούδι ερμηνεύει ο Πάνος Μουζουράκης.

“Τhe C Word” – 24 Ιουνίου (22:00), OTE CINEMA 2HD
1 Τhe C Word
Αγγλική ταινία με αγάπη, γέλιο, μοναξιά. Ο αγώνας κατά του καρκίνου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα σε αυτό το οδυνηρό δράμα που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία. Σεναριογράφος του C-Word είναι η Nicole Taylor η οποία έχει γράψει επίσης για τις τηλεοπτικές σειρές Secret Diary Of A Call Girl, White Queen και Dracula. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Lisa Lynch, το οποίο έγινε best seller μετά την προβολή της ταινίας. Συγκεκριμένα, ανέβηκε στο νούμερο 1 στα charts πωλήσεων του Amazon αμέσως μετά την προβολή της ταινίας στο BBC στις 3/5/2015.

O No 1 Καταζητούμενος – 25 Ιουνίου (21:00), OTE CINEMA 1HD
1a-most-wanted-man-indie
Βασισμένη σε ένα σύγχρονο μυθιστόρημα του μαιτρ της ψυχροπολεμικής κατασκοπικής λογοτεχνίας John Le Carre, η συναρπαστική αυτή ταινία συγκινεί ακόμα περισσότερο με το δεδομένο ότι είναι η τελευταία ταινία του Philip Seymour Hoffman. Παίζουν: Philip Seymour Hoffman (Capote, Doubt, The Master) Rachel McAdams (Wedding Crashers, Passion, About Time), Willem Dafoe (Platoon, Wild At Heart, Shadow Of The Vampire) Robin Wright (State Of Play, State Of Grace, Forrest Gump).

Το Παιδί με την Κουρδιστή Καρδιά – 29 Ιουνίου (21:00), Village Cinema
1ταγόρι

Εδιμβούργο, 1874. Ο Ζακ γεννιέται την πιο κρύα μέρα του κόσμου και η καρδιά του παραμένει κατεψυγμένη. H δρ. Μαντλέν σώζει την καρδιά του, αντικαθιστώντας την μ’ ένα μηχανικό ρολόι. Τώρα o Ζακ μπορεί να επιβιώσει, αρκεί να ακολουθήσει τρεις κανόνες: α) να μην το αγγίζει με τα χέρια του, β) να ελέγχει το θυμό του και γ) και κυριότερο, να μην ερωτευτεί ποτέ. Όταν ο Ζακ θα συναντήσει τη δεσποινίδα Ακακία, μια μικρή τραγουδίστρια του δρόμου, οι ρυθμοί του ρολογιού θα ανέβουν. Και στη συνέχεια, ο απελπισμένος Ζακ μας παρασέρνει, ως Δον Κιχώτης, σε μια ρομαντική αναζήτηση της Ακακίας, από τις λίμνες της Σκωτίας μέχρι το Παρίσι και την Ανδαλουσία.Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπερλά και Ματίας Μαλζιέ Ηθοποιοί (φωνές): Ζαν Ροσφόρ, Ρόσι ντε Πάλμα, Ολίβια Ρουίζ.

Απολαύστε οσκαρικές ταινίες με την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand

Χάρη στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand οι σινεφίλ έχουν τη δυνατότητα να νοικιάζουν πρεμιέρες ταινιών για έως 48 ώρες στα κανάλια του OTE TV. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία ΕΔΩ.

Ταινίες που ξεχωρίζουν και κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία OΤΕ Cinema Οn Demand τον Ιούνιο:

Από τις 1/6 ως τις 14/6: The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος 1

HUNGER
H Τζένιφερ Λόρενς είναι το μεγάλο ατού της ταινίας, η οποία λειτουργεί ως εισαγωγή στην επερχόμενη τελική μάχη του «Μέρος 2», ενώ μαζί της συμπρωταγωνιστούν οι Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζούλιαν Μουρ κ.α.

Από τις 08/06 ως τις 14/06:  Χωρίς Μέτρο
1-Whiplash-1200

Μία από τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν φέτος, με μια εκπληκτική ερμηνεία από τον Τζ. Κ. Σίμονς κέρδισε τρία Όσκαρ (Β’ Αντρικού Ρόλου, Μοντάζ και Ηχητικό Μιξάζ), Χρυσή Σφαίρα β΄ ρόλου και Μεγάλο Βραβείο στο Σάντανς για ένα εκρηκτικό μουσικο-κινηματογραφικό σόλο.  H σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Ντάμιεν Τσάζελ.

Από τις 15/06 ως τις 28/06: Η Θεωρία των Πάντων 
theoria ton  panton

Η γνωριμία, η σχέση και η κοινή γαμήλια ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ και της πρώτης συζύγου του Τζέιν Γουάιντ, από το 1963 ως και τη δεκαετία του ’90. Εξαιρετική ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή Έντι Ρεντμέιν, ο οποίος βραβεύτηκε με το Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου. Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς Ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Φελίσιτι Τζόουνς

 

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b