MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια εβδομάδα με κορυφαίες ταινίες στον OΤΕ TV

Μια μεγάλη ποικιλία ταινιών προσφέρουν την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου τα κανάλια του OTE TV. Ταινίες που θα λατρέψουν οι σινεφίλ, αλλά και ταινίες για όλη την οικογένεια, χαριτωμένες ρομαντικές κωμωδίες και μουσικές βιογραφίες με άρωμα Eurovision. Το μενού των επιλογών είναι πολύ πλούσιο!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία (Asterix and Obelix: God Save Britannia)
Τετάρτη 27 Μαΐου, 08:45 στον ΟΤΕ CINEMA 1HD
Για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους φαν του διάσημου κόμικ, ο κινηματογράφος έρχεται να μεταφέρει τις περιπέτειες των διασκεδαστικών Γαλατών που πολεμούν την Ρώμη με τη βοήθεια του μαγικού ζωμού. Στην κωμωδία του 2012 ο Αστερίξ διασχίζει το κανάλι της Μάγχης, προκειμένου να βοηθήσει το δεύτερο εξάδελφό του, Αντικλιμάξ, στην αναμέτρηση του τελευταίου με τον Ιούλιο Καίσαρα και τους Ρωμαίους εισβολείς.
Διάρκεια: 120, Συντελεστές: Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Εντουάρ Μπαέρ, Κατρίν Ντενέβ. Σκηνοθεσία: Λορέν Τιράρ

Ταινίες που θα λατρέψουν οι σινεφίλ, αλλά και ταινίες για όλη την οικογένεια, χαριτωμένες ρομαντικές κωμωδίες και μουσικές βιογραφίες

Βαλς για τη Μόνικα (Monica Z)
Tετάρτη 27 Μαΐου στις 14:40 στον ΟΤΕ CINEMA 1HD
1monica z
H πραγματική ιστορία μιας σουηδέζας τραγουδίστριας, που έκανε μεγάλη καριέρα και τραγούδησε τραγούδια που έμειναν στην ιστορία της μουσικής. Επίκαιρο, ως ένα βαθμό και γιατί η τραγουδίστρια πήγε και στην Eurovision. Στην βιογραφική ταινία του 2013, παρακολουθούμε τη ζωή της τραγουδίστριας και ηθοποιού Μόνικα Ζέτερλαντ, με έμφαση στη διαδρομή της από την απασχόλησή της ως τηλεφωνήτρια σε μια μικρή πόλη, έως τη δόξα που γνώρισε σε κλαμπ της Στοκχόλμης και της Νέας Υόρκης.
Διάρκεια: 110′. Συντελεστές: Έντα Μάγκνασον, Κτζελ Μπέργκβιστ, Σβέριρ Γκούντνασον. Σκηνοθεσία: Περ Φλι

Hotel Normandy
Πέμπτη 28-Μαΐου πρεμιέρα στον OTE CΙΝΕΜΑ 1HD στις 21.00.
HotelNormandy
Πρεμιέρα κάνει στο Οtecinema 1 η ρομαντική κομεντί γαλλικής παραγωγής (2013).
Η σαραντάχρονη Alice είναι όμορφη, δυναμική και παθιασμένη με τη μοντέρνα τέχνη. Εργάζεται σε μια τράπεζα στο Παρίσι με τις δύο καλύτερες φίλες της, την Penelope και την Isabelle. Η ζωή της θα ήταν τέλεια αν ο σύζυγός της δεν είχε σκοτωθεί ξαφνικά, λίγα χρόνια πριν, σε ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα, αφήνοντας τη μόνη. Η Penelope κι η Isabelle πιστεύουν πως είναι καιρός για να γυρίσει σελίδα. Έτσι της προσφέρουν ένα Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Νορμανδία, ένα πολυτελές ξενοδοχείο και ιδανικό μέρος για μια ρομαντική συνάντηση. Αλλά ποιος θα είναι ο τυχερός;
O ηθοποιός και μουσικός Eric Elmosnino πήρε το 2011 το βραβείο Cesar καλύτερου ηθοποιού όταν υποδύθηκε τον Serge Gainsbourg στην ταινία Gainsbourg.
Σκηνοθεσία: Charles Nemes, Παίζουν:  Héléna Noguerra (Dans Paris) Eric Elmosnino (Gainsbourg, The Bιlier Family), Frederique Bel (A Very Long Engagement, Russian Dolls), Ary Abittan, Anne Girouard, Annelise Hesme, Alice Belaidi


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΝΕΦΙΛ


Οργισμένο Είδωλο (Raging Bull)
Πέμπτη 28 Μαΐου στις 01:40 OTE CINEMA 2
1Raging-Bull2

Για τους… ξενύχτηδες σινεφίλ, μία από τις σπουδαιότερες ταινίες της δεκαετίας του ’80. Κορυφαία συνεργασία των Σκορσέζε και Ντε Νίρο, το 
«Οργισμένο Είδωλο» (Raging Bull) αφηγείται τη ζωή ενός πρωταθλητή πυγμαχίας, στο δρόμο προς την αυτοκαταστροφή. Η ταινία πραγματεύεται την πορεία του αυτοκαταστροφικού και διάσημου Αμερικάνου πυγμάχου, Τζέικ Λα Μότα καθώς το βίαιο ταμπεραμέντο του για το οποίο αποθεώνεται στο ρινγκ, τον οδηγεί τελικά στην προσωπική του καταστροφή.)
Συντελεστές: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθι Μοριάρτι, Τζο Πέσι. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Σχετικά με τον Σμιντ (About Schmidt)
Πέμπτη 28 Μαΐου 13:00 Village Cinema
Aboutschmidt
Σε σκηνοθεσία του πολύ σημαντικού σύγχρονου ελληνοαμερικανού σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν και με πρωταγωνιστή τον Τζακ Νίκολσον, το δράμα του 2002, αφηγείται την ιστορία του Γουόρεν Σμιντ. Ο κεντρικός ήρωας έζησε μια ζωή μέσα στον κομφορμισμό και τη ρουτίνα. Σε ηλικία 66 ετών βγαίνει στη σύνταξη μετά από χρόνια εργασίας σε ασφαλιστική εταιρία και ανακαλύπτει με οργή και με πίκρα ότι όλη του η ζωή ήταν μια αυταπάτη.
Διάρκεια: 135′ Συντελεστές: Τζακ Νίκολσον, Κάθι Μπέιτς, Λεν Κάριου. Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Πέιν

ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 21.00, ταινίες για όλη την οικογένεια με το Family Time στο OTE CINEMA 1ΗD.


Απόδραση από τον Πλανήτη Γη (Escape from Planet Earth)
Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:00 στον OTE CINEMA 1ΗD
ESCAPE FROM PLANET EARTH
Το Σάββατο 30 Μαΐου για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται η ταινία «Απόδραση από τον Πλανήτη Γη» (ESCAPE FROM PLANET EARTH).
Στον πλανήτη Μπάαμπ, οι πάντες λατρεύουν τον αστροναύτη Scorch Supernova. Πάντα πρώτος σε καθετί παράτολμο και πάντα με τη σιωπηλή συνοδεία του αδελφού του, Γκάρι, του «φυτούκλα» προϊσταμένου της BASA. Όταν η αρχηγός της BASA, η Λένα, προειδοποιεί τα αδέλφια για μια έκκληση βοήθειας από ένα διαβόητο επικίνδυνο πλανήτη, ο Σκορτς αγνοεί τις φοβίες του Γκάρι και ορμάει για μια νέα περιπέτεια. Όταν, όμως, αυτός βρίσκεται αιχμάλωτος στην περίφημη Περιοχή 51 του δικού μας πλανήτη, είναι στο χέρι του Γκάρι να τον διασώσει.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b