The Beatles Tribute Project 3: Τα “Σκαθάρια” συμπράττουν με τις “Mέλισσες”! (video)
Μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες (Ηρώδειο – Ιούλιος 2014, Μέγαρο Μουσικής – Ιανουάριος 2015) η Καμεράτα επιστρέφει με το «Beatles Tribute Project 3» την Τετάρτη 27 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

A
A
Τα δημοφιλή «Σκαθάρια» από το Λίβερπουλ υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και αποτελούν μέχρι σήμερα παγκόσμιο φαινόμενο. Η Καμεράτα παρουσιάζει τα πιο γνωστά τραγούδια τους σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, που διατηρεί το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών εμπλουτίζοντάς τα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου.
To ρόλο των τεσσάρων «Σκαθαριών» αναλαμβάνουν οι: Βασίλης Αξιώτης, Στηβ Κόκκας, Χρήστος Μάστορας, Φαίδων Φαρίντ. Μαζί τους στη σκηνή θα είναι το γνωστό γκρούπ ΜΕΛΙSSES.
Λίγες μέρες πριν τη συναυλία, η κάμερα του Monopoli.gr κατέγραψε ένα μικρό απόσπασμα από αυτό που θ’ ακολουθήσει!
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Angelika Dusk στήνει στη Γαλιάντρα ένα 80s party ανοιχτό για όλους
Ψάρια και Ωρίμανση: Το νέο γαστρονομικό βιβλίο του Μαρίνου Σουράνη από τις Εκδόσεις Νεφέλη
Υπουργείο Πολιτισμού: Ενισχύει την προστασία του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα
Οι Burger project στον Κήπο του Μεγάρου με ένα ξέφρενο πάρτι για όλη την οικογένεια
Το Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μια δωρεάν συναυλία στο Ηρώδειο
Τα μάτια στη Γάζα: Παλαιστίνιοι, Ισραηλινοί και Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους σε μια εκδήλωση στην Τεχνόπολη
Το Official Pre-Primer Event είναι γεγονός – Με headliners τους Francis Mercier και Nitefreak
Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει… μπουμ στον Κήπο του Μεγάρου
Fallen Trees: Ένα θεατρικό φεστιβάλ για το περιβάλλον στο Άλσος Γαλατσίου με δωρεάν είσοδο
Ο Πάνος Βλάχος στην Τεχνόπολη για μια καλοκαιρινή συναυλία