MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πάρτυ για τη λήξη του 11oυ Athens Digital Arts Festival

Το 11ο Athens Digital Arts Festival ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Μαϊου με την πρεμιέρα του καλλιτέχνη Nicolas Bernier στην Ελλάδα και ένα μεγάλο πάρτυ στους χωρους της Διπλαρείου Σχολής, στην Πλατεία Θεάτρου.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στις 10.00 με τις εκθέσεις στον 4ο και 5ο όροφο της Διπλαρείου Σχολής ενώ στις 11.00 ακολουθούν καινοτόμα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, στην αίθουσα προβολών παρακολουθούμε το φετινό πρόγραμμα Video Αrt & Animation καθώς και τα δύο προσκεκλημένα διεθνή φεστιβάλ MADATAC και VIDEONALE.

Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Κατερίνα Γκουτζιούλη θα σας υποδεχτούν στις 18.00 για να σας ξεναγήσουν στον εκθεσιακό χώρο.

Στις 20.00 θα κατέβουμε στο ισόγειο για να παρακολουθήσουμε την οπτικοακουστική performance των Jannis Anastasakis και Deniz Angelaki και στη συνέχεια θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον πολυβραβευμένο Nicolas Bernier και την performance frequencies (synthetic variations) με στόχο να «ακούσουμε» το φως και να «δούμε» τον ήχο.

Το 11ο Athens Digital Arts Festival θα ολοκληρωθεί με το closing party με τον Bad Spenser από τους Yes it does! Sure it does! στα decks μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο closing day, το Athens Digital Arts Festival και το VICE με την είσοδο σας, σας κερνάει το πρώτο σας ποτό.

11o Athens Digital Arts Festival | 21 – 24 Μαΐου 2015
Ιστορικό κέντρο της Αθήνας
Κεντρικός χώρος: Ε.Β.Ε. – Διπλάρειος Σχολή, Πλατεία Θεάτρου 3, 10552, Αθήνα
Εξωτερικοί χώροι: Πλατεία Θεάτρου / Πλατεία Μοναστηρακίου / Πλατεία Αγίας Ειρήνης
www.adaf.gr | #ADAF2015

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b