MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προσιτή “dolce vita” με νέες γεύσεις από τη L’ Artigiano!

Πόσο μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση ένα καλό, προσεγμένο πιάτο; Η απάντηση είναι “πάρα πολύ” καθώς το φαγητό είναι αναμφισβήτητα μια από τις απολαυστικές στιγμές στην καθημερινότητά μας. Η L’ Artigiano, ένα από τα πιο δημοφιλή brands αποδεικνύει ότι κατανοεί την ανάγκη μας για μια προσιτή “dolce vita” και δημιουργεί νέες γευστικές προτάσεις που μπορούμε ν’ απολαύσουμε καθημερινά με την οικογένεια ή τους φίλους μας.

author-image Ζurab Sam

Τα ζυμαρικά, η πίτσα, αλλά και το ριζότο ανήκουν στα λατρεμένα πιάτα των Ελλήνων. Κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε μια αυθεντική ιταλική γεύση, γι’αυτό και στο θέμα αυτό δεν χάνουμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε καθετί καινούριο.

Δύο νέες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, η μία καλύτερη από την άλλη, κάνουν δυναμική εμφάνιση στην κουζίνα της L’Artigiano, την οποία υπογράφει ιταλός chef:

  • “Risotto Gamberetti” – ρύζι με γαρίδες, μαϊντανό, φρέσκια ντομάτα και κολοκυθάκι αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος,
  • “Risotto Verdura” – ρύζι με καρότο, φρέσκα μανιτάρια και κολοκυθάκι, γκράνα παντάνο, σαφράν και κρέμα γάλακτος πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
rizoto garides gamberetti

H απόλαυση L’Artigiano δεν είναι τυχαία: φρέσκα διαλεχτά υλικά, κανόνες που τηρούνται ευλαβικά, συνταγές που ανανεώνονται για να ανταποκρίνονται συνέχεια στους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εξάλλου, το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας είναι η υψηλή τεχνογνωσία, η συνεχής υποστήριξη, ενώ τα πιάτα της, μαγειρεύονται αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας.

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b