MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια «Οδύσσεια» εναντίον Τζιχαντιστών και σκοτεινών συνωμοσιών στον OTE TV

Μία γενναία στρατιωτικός γνωρίζει μια πραγματική σύγχρονη Οδύσσεια, πέφτοντας θύμα μιας διεθνούς στρατιωτικής συνωμοσίας τζιχαντιστών και αμερικανικής εταιρείας.Όλα αυτά συμβαίνουν στο «Odyssey», τη νέα δραματική σειρά της NBC Universal, η οποία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV στις 13 Μαΐου, στο OTE CINEMA 1HD, και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, λίγο μετά την Αμερική.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Τρεις οικογένειες θα διασπαστούν όταν μία στρατιωτικός, ένας δικηγόρος κι ένας ακτιβιστής θα εμπλακούν σε διεθνή συνωμοσία. Κεντρική ηρωίδα του «Odyssey» είναι η λοχίας Odelle Ballard -την υποδύεται η Άννα Φρίελ της σειράς Pushing Daisies. H κεντρική ηρωίδα βρίσκεται σε αποστολή στο Μάλι, όπου ανακαλύπτει την εμπλοκή αμερικανικής εταιρείας στην χρηματοδότηση ομάδας τζιχαντιστών. Η ομάδα της Ballard δέχεται δολοφονική επίθεση, κατά την οποία όλα τα μέλη της πεθαίνουν, εκτός από την ίδια τη λοχία. Κι αυτή ξεκινά μία οδύσσεια, προκειμένου να ξεφύγει από τους διώκτες της και να επιστρέψει στην Αμερική. Στη διεθνή συνωμοσία εμπλέκονται επίσης ένας πρώην εισαγγελέας (Πίτερ Φασινέλι) και ένας πολιτικός ακτιβιστής (Τζέικ Ρόμπινσον).

odyssey-4

Τη σειρά υπογράφουν συντελεστές με σημαντική καριέρα
στον χώρο της αμερικανικής τηλεόρασης και των σίριαλ. Ξεχωρίζουν ο Πίτερ Χόρτον του εξαιρετικά πετυχημένου Grey’s Anatomy καθώς και o Άνταμ Άρμους και η Νόρα Κέι Φόστερ, οι οποίοι υπήρξαν συνεργάτες στη σειρά Heroes. Στο πλούσιο καστ της σειράς βρίσκουμε εκτός από την Άννα Φρίελ, τον Πίτερ Φασινέλι από την σειρά ταινιών Twilight, τον Τζιμ Τρου Φροστ (The Wire) τον ανερχόμενο Τζέικ Ρόμπινσον, τον Τριτ Γουίλιαμς, τον Γκρέγκορι Φιτούσι (Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ) και την ελληνικής καταγωγής Έλενα Καμπούρις.

Η περιπετειώδης σειρά, που ξεκίνησε πρόσφατα να προβάλλεται στην Αμερική, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και ιδιαίτερα σχόλια από το κοινό. Η γεμάτη σκοτεινές συνωμοσίες πλοκή έχει μαγνητίσει το κοινό, ενώ οι κριτικοί έχουν εντυπωσιαστεί από την ερμηνεία της πρωταγωνίστριας Έλεν Φρίελ.

Ήδη το “Odyssey” καταλαμβάνει τη 2η θέση στην τηλεοπτική ζώνη όπου προβάλλεται, σε όλα τα ενήλικα κοινά, ενώ μέχρι τώρα έχει προσελκύσει πάνω από 5,4 εκατ. θεατές στην Αμερική.

Το πρώτο επεισόδιο-πιλότος της σειράς, με τίτλο Gone Elvis, θα προβληθεί στο OTE CINEMA 1HD την Τετάρτη 13 Μαΐου, στις 22.00.

american-odyssey-nbc

Ο ΟΤΕ TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του με νέες ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή. Αυτή την περίοδο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV απολαμβάνουν στο OTE CINEMA 1HD σπουδαίες σειρές, όπως το βραβευμένο με Emmy Banshee (3ος κύκλος), το From Dusk till Dawn με την υπογραφή του τρομερού διδύμου Ταραντίνο-Ροντρίγκεζ, το εξαιρετικό Ripper Street (3ος κύκλος) του BBC. Θα ακολουθήσουν πολλές νέες βραβευμένες σειρές, καθώς και οι επόμενοι κύκλοι των κορυφαίων Fargo, Downton Abbey και Sherlock.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b