MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Athens Cannabis Protestival 2015

Στις 9 Μαΐου έγινε για πρώτη φορά στην Αθήνα μια γιορτή με άποψη, η γιορτή της Κάνναβης. Μια γιορτή στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας δράσης για την αλλαγή των πολιτικών για τα “ναρκωτικά” και τη νομιμοποίηση της κάνναβης.Πηγή: Athens Bike City

author-image Athens Bike City

Το απογευματάκι περάσαμε μία βόλτα από εκεί με τα ποδήλατα μας και ενημερωθήκαμε. Πλήθος κόσμου ήταν διασκορπισμένο σε παρέες στην πλατεία και απολάμβαναν το όμορφο αθηναϊκό απόγευμα και τις μουσικές από dj’s και μπάντες.

Εμείς ακούσαμε τους Muchatrela -που μας άρεσαν – και κάναμε και ένα βιντεάκι για να πάρετε μία ιδέα της ατμόσφαιρας.

Η γιορτή κράτησε ως το βράδυ με μουσικές από τους Direct Connection soundsystem, Fleck, Swingueira live percussion, Ν.Ο.Ε., Vlastur, Dub Riots, Big Shine, Rankin Johnny, Sunjaman, Junior X, Ntavelis, A@H2O, DJ Liahn, Bwana, DJ Seou, Selector Nesta, Sissy Stardust & Crystal Zero, Mc Bredda Ahmed Ali.

canabis2

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ναρκο-απαγόρευση έχει διογκώσει το πρόβλημα της κατάχρησης ουσιών αντί να το λύσει. Δεν έχει καταφέρει να μειώσει ούτε τη ζήτηση (περισσότεροι χρήστες), ούτε και τη προσφορά ουσιών που διατίθενται σε περισσότερες ποσότητες από ποτέ, ενώ η μαφία θησαυρίζει και οι χρήστες εξακολουθούν να διώκονται ως εγκληματίες.

Χώρες σε όλο τον κόσμο αλλάζουν πολιτικές για να μειώσουν τη βλάβη από τις εξαρτήσεις, αποποινικοποιούν τη χρήση ουσιών και νομιμοποιούν την κάνναβη για να αντιμετωπίσουν το ζήτημα της χρήσης και κατάχρησης ουσιών με τη σοβαρότητα και την ανθρωπιά που του αρμόζει.

Περισσότερα από Editors
VIMA_WEB3b