MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Αθήνα φιλοξενεί τον 4o Ημιμαραθώνιο

Για τις 3 Μαϊου έχει προγραμματιστεί ο 4ος Ημιμαραθωνίος Αθήνας. Μια διεθνής διοργάνωση που αποτελεί μια ευκαιρία για Έλληνες και ξένους δρομείς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διαδρομές στο κέντρο της πρωτεύουσας.

author-image Ζurab Sam

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ο οποίος διανύει την 4η χρονιά διοργάνωσής του φέτος, έχει ήδη μετεξελιχθεί σε ένα μεγάλο γεγονός της πόλης μέσα στην καρδιά της άνοιξης με χιλιάδες συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό και έναν πολυσήμαντο χαρακτήρα, γεμίζοντας χαμόγελα το κέντρο της πόλης.

Πλήθος δρομέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αλλά και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, καθώς αναμένεται οι φετινές συμμετοχές να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς. Στόχος της διοργάνωσης παραμένει πάντα η συνεχής αναβάθμιση και εξέλιξη του αγώνα τόσο ως προς την ποιότητα και αύξηση των συμμετοχών από το εξωτερικά αλλά και την Ελλάδα αλλά και η παροχή του υψηλότερου δυνατού επιπέδου υπηρεσιών στους συμμετέχοντες δρομείς.

Η επίσημη περίοδος εγγραφών έχει ξεκινήσει τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Η εγγραφή γίνεται μέσω του Athina Half Marathon

Με την έναρξη της περιόδου εγγραφών, προσκαλούνται όλοι οι δρομείς να υποβάλλουν εγκαίρως τη δήλωση συμμετοχής τους έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τους στον Αγώνα. Τα όρια συμμετοχής είναι συγκεκριμένα και οι εγγραφές θα κλείσουν άμεσα μετά τη συμπλήρωσή τους. 
Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν 7.000 δρομείς, ενώ στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 7.000 δρομέων και 4.000 δρομέων στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ WIND.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Δράσεις
ΙΝΕΛ: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας με δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό
Εκδηλώσεις
Η «Κατάρρευση» στο Rabbithole, έναρξη για το Stegi.Radio Takeover 2026 – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Τέλος του Παιχνιδιού: Η παράσταση με τους Παπαδημητρίου-Χρυσοστόμου, στη Θεσσαλονίκη
Δραστηριότητες
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για όλη την οικογένεια στο Ζάππειο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου
Εκδηλώσεις
Τσικνoπέμπτη στην Αθήνα: Όσα θα κάνεις σήμερα δωρεάν
Εκδηλώσεις
Δήμος Αθηναίων: Tσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης με δωρεάν παραδοσιακό τσίκνισμα, μουσική και χορό
Δράσεις
Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ – Εορταστικό διήμερο με χορό και μουσική
Εκδηλώσεις
Οι βραβευμένες «Χήνες» στο ΠΛΥΦΑ, Ραχμάνινοφ και Σούμαν στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Οι «Μουσικοί Περίπατοι» της ΚΟΑ επιστρέφουν, αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη στο Παλλάς – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
ΕΜΣΤ: Φεβρουάριος με νέο κύκλο δράσεων για την τεχνητή νοημοσύνη, την οικολογία και την «ηθική μόδα»
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα