MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Girlfriend’s Guide to Devorce αποκλειστικά από τον OTE TV

“Αν δεν μπορείς να αποφύγεις το διαζύγιο, χαλάρωσε κι απόλαυσε το”. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η Lisa Edelstein. Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε ως Lisa Candy, την ταλαίπωρη διευθύντρια του ιδιοφυούς Gregory House στις Ιατρικές Υποθέσεις, τώρα πρωταγωνιστεί και κερδίζει εξαιρετικές κριτικές στη δημοφιλή σειρά “Girlfriend’s Guide to Devorce” που προβάλλεται αποκλειστικά από τον OTE TV.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Ερμηνεύει την Abby, η οποία ζει την φαινομενικά τέλεια ζωή με τον άνδρα της και τα παιδιά της. Υπάρχουν κανόνες που ρυθμίζουν την ζωή της, που τους μοιράζεται με πάρα πολλούς αναγνώστες, αφού είναι διάσημη συγγραφέας. Όμως, η οικογένεια και η καριέρα της καταρρέει όταν χωρίζει με τον άνδρα της. Και τότε θα χρειαστεί έναν νέο οδηγό, για να ξεκινήσει την νέα ζωή της ως γυναίκα, μάνα και συγγραφέας. Αναζητά λοιπόν συμβουλές από τις χωρισμένες φίλες της, που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις. Όμως η σχέση των δύο φίλων της με τους πρώην άνδρες τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Η Lyla (Janeane Garofalo), δικηγόρος στο επάγγελμα, βρίσκεται σε πόλεμο με τον πρώην της ενώ η Phoebe (Beau Garrett, που έχει παίξει στο “Entourage”), πρώην μοντέλο έχει μια μοναδική σχέση με τον πρώην της. Από την πλευρά της, η Abby, προσπαθεί να δημιουργήσει καινούριες σχέσεις και να δημιουργήσει μια νέα καριέρα αναρωτιέται μήπως τελικά πρέπει να σώσει τον γάμο της.

Girlfriends-Guide-to-Divorce

Η σειρά είναι κάτι ανάμεσα στο Sex and the city και τις Νοικοκυρές σε Απόγνωση, ενώ πραγματεύεται με ανάλαφρο τρόπο τη γυναικεία ψυχολογία, τις παγίδες της δημοσιοποίησης της οικογενειακής ζωής αλλά και την επιφανειακή ζωή στο Λος Αντζελες. Το “Girlfriend’s Guide to Devorce” έχει λάβει θετικές κριτικές από τους τηλεκριτικούς της Αμερικής. Θεωρείται ένα συμπαγές δράμα, που συνδυάζει το πηγαίο χιούμορ με τη βαθιά συγκίνηση, καλογραμμένες σκηνές, καθώς και διάθεση να μιλήσει με τόλμη για διάφορα θέματα, όπως ο γάμος, η προδοσία, η διαχείριση της οικογένειας, η φιλία.

Οι κριτικοί έχουν σταθεί ιδιαίτερα στις ερμηνείες των πρωταγωνιστριών. Η Alessandra Stanley, τηλεκριτικός των New York Times, εκθείασε τις ερμηνείες των Edelstein και Janeane Garofalo ως ένα βασικό λόγο που το σίριαλ είναι τόσο διασκεδαστικό. Η Garofalo είναι καταξιωμένη κωμική ηθοποιός, γνωστή από ταινίες όπως «Τhe Truth About cat And Dogs” και «Reality Bites», που έχει διακριθεί ως stand up κωμικός και ακτιβίστρια.

Bravos-Girlfriends-Guide-to-Divorce-Ad
Ιδιαίτερα «περπατημένη» στη ζωή και τον ακτιβισμό είναι και η πρωταγωνίστρια Lisa Edelstein. Μόλις τελείωσε το σχολείο ήταν γνωστή τη δεκαετία του 80, ως «Η Βασίλισσα της Νύχτας» με το όνομα Lady E, στη Νέα Υόρκη και άνηκε στην ομάδα Club Kids όπως έχει αποτυπωθεί στο βιβλίο του μέντορα της James St. James. Προσωπικότητα με οικολογική συνείδηση και φιλότεχνη, υποστηρίζει πολλές ανθρωπιστικές και φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ είναι χορτοφάγος.
Παίζουν οι Lisa Edelstein, Paul Adelstain (“Private Practice”), Janeane Garofalo , Beau Garrett, Necar Zadegan (“24”), Patrick Heusinger (Gossip Girl) κ.α. Executive Producer είναι η Marti Noxon που έχει γράψει και έχει κάνει την παραγωγή για διάσημες σειρές όπως “Grey’s Anatomy,” “Private Practice,” “Brothers & Sisters,” “Point Pleasant”και “Still Life” ενώ υπήρξε σύμβουλος παραγωγής στα “Mad Men,” “Prison Break,” “Angel” and “Glee.”

Η σειρά είναι ιδιαίτερα φρέσκια. Μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο (13 επεισόδια) στις ΗΠΑ, ενώ θα έχει σίγουρα και δεύτερη σεζόν, που θα ξεκινήσει μέσα στο 2015. Στην Ελλάδα παίζεται αποκλειστικά από τον OTE TV στο OTE CINEMA 1 HD, κάθε Τρίτη στις 21:00.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b