MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πήγαμε στην Erotic-ART: δείτε video και φωτογραφίες από το πιο hot event του Σαββατοκύριακου

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Athena Erotic-ART 2014 ενός ιδιαίτερου φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στον ερωτισμό με μία μεγάλη ποικιλία από παράλληλα δρώμενα και events.

author-image Μάρη Τιγκαράκη
routh

Τι είδαμε εκεί; εκτός από πάρα πολύ κόσμο διαφόρων ηλικιών, την ίδια την Dr. Routh, τη διάσημη Αμερικανίδα σεξολόγο ν’ απαντά σε απορίες για το σεξ και τις σχέσεις, ενδιαφέρουσες εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής και γλυπτικής και δοκιμάσαμε τη Sex Gastronomy με νόστιμα καυτερά πιάτα για ανεβασμένη όρεξη.

athenseroticart2
Το εμπορικό κομμάτι της έκθεσης προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα σχετικά με τον ερωτισμό και το σεξ, από βοηθήματα και σέξυ εσώρουχα έως μαθήματα pole dancing, βιβλία αλλά και ενημέρωση για τη μάστιγα του trafficking.

pole

Σε όλο το χώρο του TAE KWON DO υπάρχουν live sex stages με shows καθώς και “κλειστά” δωμάτια για πιό εξειδικευμένες προτιμήσεις. Η παρουσία διάσημων sex star όπως η Jenna Jane, η PussyKat, η Carla Cox κ.α. λειτούργησε ως κράχτης και τα shows τους συγκέντρωσαν το περισσότερο ενδιαφέρον.

athenseroticart4

Το συμπέρασμα;
Η οργάνωση της έκθεσης μας εξέπληξε ευχάριστα καθώς κατόρθωσε, με διακριτικό τρόπο, να περιλαμβάνει ερωτικά θέματα για όλα τα γούστα χωρίς taboo, αλλά και χωρίς να σοκάρει τους πιό συντηρητικούς επισκέπτες.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 22/12, και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην την χάσετε.
athenseroticart5

eroticart light

eroticart 6
erotic

Περισσότερα από Monopoli TV
VIMA_WEB3b