MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar: Τρία χρόνια Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Φέτος τον Δεκέμβριο, το “Μητροπολιτικο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού” κλείνει 3 χρόνια ζωής και αποφάσισε να οργανώσει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, μαζί με την Τράπεζα Αίματος “Δημήτρης Βλών”, Εθελοντική Αιμοδοσία. Παράλληλα οι Φίλοι και Εθελοντές του Ιατρείου οργανώνουν την ίδια μέρα Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για την ενίσχυση του, αλλά και παιδική θεατρική παράσταση.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε στην ύψιστη πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης αφιερώνοντας δέκα μόνο λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε ΑΙΜΑ, ανώδυνα και ακίνδυνα! Ενεργοποιούμαστε ως εθελοντές αιμοδότες γιατί αύριο μπορεί εμείς οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μας να έχει ανάγκη αίματος, γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες!
Η μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται από τις 9.00 μέχρι τις 13.30 στον χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Στην συνέχεια, στις 12.00 η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζει την παράσταση «Τα παιδιά και ο καινούργιος χρόνος…» του Γιώργου Βήχα με ελεύθερη είσοδο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού!

<< Η προσφορά σας σε γάλατα και πάνες θα ενισχύσει τις ανάγκες του ιατρείου >>

Τέλος την ίδια μέρα, “Οι φίλοι του ΜΚΙΕ” στηρίζοντας δημιουργικά το Ιατρείο για τους αγώνες και την κοινωνική του προσφορά διοργανώνουν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού από τις 10.00 έως τις 18.00:

  •  Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα είδη, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις!!!
  •  Παιδικό εορταστικό πρόγραμμα.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!

‘Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 10.00-20.00, Παρασκευή 10.00-19.00) και Σάββατο 10.00-14.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9631950
Διεύθυνση Ιατρείου: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης 
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b