MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

4o Φεστιβάλ Stand-up Comedy στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η μεγάλη ετήσια γιορτή Stand-up Comedy είναι γεγονός! Φέτος ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 στις 21.30.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Νέοι, φρέσκοι stand – uppers διεκδικούν τον τίτλο του νικητή μπροστά στα μεγαλύτερα ονόματα της κωμωδίας! Η βραδιά θα έχει πολύ κέφι, γέλιο και ρυθμό και θα συνεχίσει, μετά την απονομή των βραβείων, με μουσική από τον DJ MARTIALIS.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Τους 3 νικητές επιλέγει συνδυαστικά μια Επιτροπή από επαγγελματίες stand up comedians αλλά και το κοινό, μέσω ψηφοφορίας που επιμελoύνται οι διοργανωτές της εκδήλωσης. Για πρώτη φορά φέτος, το 1ο βραβείο θα είναι χρηματικό ποσό: 300 ευρώ θα διεκδικήσει ο πρώτος και καλύτερος ενώ και οι 3 νικητές θα έχουν την ευκαιρία μελλοντικών συνεργασιών με επαγγελματίες stand up comedians και για παραστάσεις σ’ όλη την Ελλάδα.

Μέλη της Επιτροπής (με αλφαβητική σειρά):
Διονύσης Αζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Δημόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Θανάσης Νάσκαρης, Κωνσταντίνος Πασσάς, Πάνος Χρυσοστόμου

Η προβολή και η μετάδοση σε όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτύου θα γίνει σε συνεργασία με το COMEDYLAB (http://www.comedylab.gr).

‘Ωρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ (με ποτήρι κρασί ή μπύρα)

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b