Τα Minions ψάχνουν ένα απαισιότατο αφεντικό (trailer)
Κυκλοφόρησε πρώτο επίσημο trailer της νέας σειρά των κίτρινων πλασμάτων, που αναμένεται να βγει στις μεγάλες οθόνες τον Ιούλιο. Ο Στούαρτ, ο Κέβιν, ο Μπομπ και όλα τα αμέτρητα τρισχαριτωμένα Minions, θα αφηγηθούν νέες περιπέτειες γέλιου και γκάφας.
A
A
Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Εγώ, ο Απαισιότατος 1 και 2», η ταινία των «Minions» που ξεκινά από την εποχή των δεινοσαύρων, αναμένεται να κερδίσει για άλλη μια φορά το κοινό.
H υπόθεση του έργου έχει ως κεντρικό άξονα την αναζήτηση απαισιότατου αφεντικού από τα κίτρινα Minions, που δε βρίσκουν νόημα στη ζωή τους χωρίς αυτό και πέφτουν σε βαθιά κατάθλιψη. Ωστόσο, με τις γκάφες τους, η αναζήτηση καθίσταται ακόμη πιο δύσκολη αφού εξολοθρεύουν όσους τύχει να βρουν. Το πρώτο τους αφεντικό θα είναι ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, ενώ θα ακολουθήσουν: Φαραώ, Δράκουλας, Ναπολέοντας, μέχρι που το 1968 θα τους βρει στη Νέα Υόρκη.


A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου
«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Οι πιο απίστευτες περιπέτειες της πατρότητας ξεκινούν στον ALPHA
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια “λανθιμική” διαφήμιση στο Super Bowl
Ο Βυσσινόκηπος: Ο Έκτορας Λυγίζος ανεβάζει το “κύκνειο άσμα” του Τσέχωφ στο Εθνικό
«Αύριο»: Η νέα μίνι σειρά της ΕΡΤ θα σε κρατά σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο
Η Κατάρρευση: Η ομάδα Νοσταλγία διασκευάζει Φ.Σ. Φιτζέραλντ στο Rabbithole
Ihsane: Η συγκλονιστική παράσταση των Ballet du Grand Theatre de Geneve και Eastman στο Μέγαρο Μουσικής
Release Athens x SNF Nostos: Ο Jean-Michel Jarre έρχεται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική του ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
ΕΜΣΤ: Αυλαία για τις εκθέσεις «Ελληνικός Μήνας» και «Θαλασσόκαμπος» με ένα ολοήμερο πρόγραμμα