MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
31
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μοντέλο του Playboy μεταμορφώνεται στον συγγραφέα του Game of Thrones! (video)

Η τεράστια επιτυχία του Game of Thrones έχει κάνει τον συγγραφέα του έπους φαντασίας George R.R. Martin περιζήτητο σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ και στα έντυπα του πλανήτη. Τώρα, στο αμερικάνικο Halloween έγινε και… σέξι(;) μεταμφίεση για το Playboy.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Μις Οκτώβριος 2012 Pamela Horton μεταμφιέστηκε για λογαριασμό του Playboy στον George R.R. Martin. Φόρεσε τα απολύτως απαραίτητα: Γυαλιά, μια λευκή γενειάδα και σέξι εσώρουχα. Και στο video απειλεί τους θεατές: “Θα σκοτώσω τους αγαπημένους σας χαρακτήρες”, κάτι δηλαδή που ο συγγραφέας με την αστείρευτη φαντασία κάνει συνέχεια.

Η μεταμφίεση δεν θυμίζει τον ευτραφή συγγραφέα, για να είμαστε ειλικρινείς, αλλά ένα μοντέλο που φοράει ψεύτικο μούσι. Όμως στον Martin το αποτέλεσμα άρεσε ιδιαίτερα και προκάλεσε μια “ανησυχητική” για τον ίδιο έκρηξη αυτοθαυμασμού. 

Σχολίασε χαρακτηριστικά στο blog του:

“Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο βίτσιο με γυναίκες που έχουν μούσι, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ο sexy George R.R. Martin είναι…ε… σέξι.

Υπάρχει όμως κάτι βαθιά ανησυχητικό στο να σε ερεθίζει σεξουαλικά ο ίδιος ο εαυτός σου. Πιο παράξενο από αιμομιξία. Ή ακόμα κι από αιμομιξία μεταξύ διδύμων.” 

Ο Martin προφανώς κλείνει το μάτι στους φαν του Game of Thrones, αναφερόμενος εμμέσως στην αιμομιξία που υπάρχει στο έργο του. 

Δείτε backstage video με την φωτογράφηση του Playboy:

Περισσότερα από Ιστορίες
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Οι 10 μεγαλύτεροι σεισμοί της σύγχρονης ιστορίας – Πού κατατάσσεται ο νέος σεισμός της Καμτσάτκα
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Διόπτρα
Επίκαιρα
Βενετία: Αίτημα για αύξηση του τέλους εισόδου ώστε να περιοριστεί η εισροή τουριστών
Art & Culture
Ο επίλογος της Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Επίκαιρα
Δυτική Όχθη: Νεκρός ο ακτιβιστής που βοήθησε στο οσκαρικό No Other Land
Επίκαιρα
Φoιτητική κατοικία: Ένα δύσκολο «στοίχημα» – Οι τιμές σε άνοδο, τα σπίτια σε έλλειψη
Επίκαιρα
Ποιο ελληνικό νησί είναι ενεργειακά αυτόνομο με 100% κάλυψη από ΑΠΕ;
Αφιέρωμα
Τα βιβλία των διακοπών – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Επίκαιρα
Οι μεσογειακές μέδουσες επέστρεψαν στις ελληνικές θάλασσες – Τι πρέπει να προσέχουμε
Επίκαιρα
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις;
Επίκαιρα
Φοιτητική στέγη: «Έκρηξη» ενοικίων και χαμηλή διαθεσιμότητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αγορές
Καύσωνας και θερινές εκπτώσεις: Πτώση πωλήσεων και «στροφή» στις online αγορές