MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

BANSHEE- 1ος κύκλος, πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD

Στην αμερικανική πόλη του Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια, ένας σεσημασμένος και πολύ έξυπνος απατεώνας παίρνει το όνομα και τη θέση ενός δολοφονημένου σερίφη. Ο λόγος για την αστυνομική δραματική σειρά του 2013 Banshee.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Το Μπάνσι, στην Πενσυλβάνια αποτελείται από ένα περίεργο κράμα πληθυσμών. Από τη μία οι υπερσυντηρητικοί ντόπιοι Αμερικάνοι, από την άλλη ινδιάνοι που ζουν στον γειτονικό καταυλισμό, αλλά και Ναζί σκίνχεντς και Ουκρανοί μαφιόζοι. Όμως η δυναμική της πόλης, θα αλλάξει ολοκληρωτικά όταν ένας πρώην φυλακισμένος θα εμφανιστεί και θα πάρει τη θέση του δολοφονημένου σερίφη, κουβαλώντας τα δικά του μυστικά. Συγκεκριμένα, ο κακοποιός Lucas Hood (Anthony Starr) μετά από τη δεκαπενταετή φυλάκισή του, προσπαθεί να εντοπίσει την πρώην συνεργάτιδά του. Όταν τη βρίσκει στο Μπάνσι, εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει τα χρήματα που είχαν κλέψει μαζί.

Τη νέα σειρά υπογράφει ο Άλαν Μπολ, δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών «True Blood» & «Six Feet Under». Μεγάλο ατού του Banshee θεωρείται ο Νεοζηλανδός πρωταγωνιστής Antony Starr που συνδυάζει την αγριάδα και την ευγένεια.

Σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων της σειράς, είναι ο Greg Yaitanes, ο οποίος επίσης σκηνοθέτησε αρκετά επεισόδια της γνωστής ιατρικής σειράς «House MD», αλλά και του «Lost», καθώς και πολλά ακόμα επιτυχημένα σίριαλ στις ΗΠΑ.

Η σειρά θα προβάλλεται από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου υ και κάθε Τρίτη στις 22.00 στο OTE CINEMA 1HD.

fargo-billybob-1272x715
FARGO – 1ος κύκλος, πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD

Μία από τις σημαντικότερες ταινίες των Αδερφών Κοέν, το «Fargo» του 1996 έκανε μεγάλη αίσθηση με την σκοτεινή ιστορία και το μαύρο χιούμορ της, ενώ κέρδισε και δύο Όσκαρ. Και το 2014, ένα αμερικάνικο σίριαλ με τον ίδιο τίτλο, εμπνέεται από την ταινία και αποτελεί μια πρωτότυπη μεταφορά της.

Το αμερικανικό σίριαλ Fargo, σε σκηνοθεσία Άνταμ Μπέρνστιν παρουσιάζει μία νέα ιστορία εγκλήματος, κρατώντας το μαύρο χιούμορ και τα χιονισμένα τοπία της Μινεσότα της ταινίας του 1996, αλλά με νέους χαρακτήρες και πρωταγωνιστές.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπίλι Μπομπ Θόρτον πρωταγωνιστεί ως Lorne Malvo, ένας αδίστακτος άντρας που καταφθάνει σε μία μικρή επαρχιακή πόλη της Μινεσότα και αλλάζει για πάντα τη ζωή του ασφαλιστή Lester Nygaard τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με BAFTA® και υποψήφιος για Emmy® Μάρτιν Φρίμαν (Hobbit, Sherlock).

Το Fargo έχει βραβευτεί με 2 Emmy®, καλύτερης σκηνοθεσίας (Κόλιν Μπάκσεϊ) και κάστινγκ για μίνι-σειρά (Ρέιτσελ Τένερ και Τζάκι Λιντ), ενώ έλαβε συνολικά 18 υποψηφιότητες.

Η μίνι-σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και θα προβάλλεται από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD.

Επίσης το Νοέμβριο στα κανάλια του ΟΤΕ ΤV

hem
HEMLOCK GROVE – 2ος κύκλος 
Από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ο 2ος κύκλος του θρίλερ μυστυρίου Hemlock Grove από τον Έλι Ροθ κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD, στις 22.00. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν οι Φάμκε Γιάνσεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Ντάγκρεϊ Σκοτ.

glee-season-5
GLEE- 5ος κύκλος 
Τον 5ο πολυαναμενόμενο κύκλο του βραβευμένου με 4 Χρυσές Σφαίρες Glee, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σειράς στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδία το 2010 και το 2011, μπορείτε να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.50, στο FOX Life.

transformers 4 age of extinction-1920x1080 1
TRANSFORMERS 4: EΠΟΧΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ στο OTE Cinema on Demand 
Σε πρώτη προβολή στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand θα είναι διαθέσιμο το sci-fi blockbuster του Μάικλ Μπέι, Transformers 4: Εποχή Αφανισμού με τους Μαρκ Γουάλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Στάνλεϊ Τούτσι και Κέλσεϊ Γκράμερ.


Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b