Πιο σέξι γυναίκα για το 2014 η Πενέλοπε Κρουζ
Τη θέση της περσινής νικήτριας, Σκάρλετ Γιόχανσον, έρχεται να κατακτήσει η Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ που ανακηρύχθηκε η «πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» για το 2014, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Esquire.

A
A
Η μεσογειακής ομορφιάς 40χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον Ισπανό ηθοποιό Χαβιέ Μπαρδέμ. Η τελευταία της ταινία είναι το θρίλερ του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ «Ο Συνήγορος» (The Counselor, 2013) όπου παίζει μαζί με τον σύζυγό της. Πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη δραματική ταινία “Ma Ma”, ενώ παράλληλα παίζει στην κωμική ταινία του Σάσα Μπαρόν Κόεν Grimsby, η οποία ακόμη γυρίζεται.
Σημειώστε πως η Πενέλοπε Κρουζ ήταν η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε Όσκαρ, για την ερμηνεία της στην ταινία “Vicky Christina Barcelona” του Γούντι Άλεν.

A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η Αθήνα (δεν) άδειασε: Πού τρώμε φέτος τον Δεκαπενταύγουστο;
Family Weekend: 6 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 9-10 Αυγούστου
Free City: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 9-10/08
Η Τελευταία Έξοδος – Ρίτα Χέιγουορθ: Η ταινία-σταθμός ανεβαίνει τον Οκτώβριο στο Θέατρο Άνεσις
Η Παναγία των Παρισίων: Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη ανεβάζει στον «Ελληνικό Κόσμο» το αριστούργημα του Ουγκώ
Οι «Βρικόλακες», του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν στο θέατρο Radar
Prison…Κέικ, της Μαρίας Ν. Κίτρα στο θέατρο Αλκμήνη
Ανάβασις: Μια έκθεση-εγκατάσταση του Νάκη Παναγιωτίδη στο 4ο Φεστιβάλ Χίου